Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: 2 spojené monitory ve Vistě

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele alkaba
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    47

    Čus,
    mám dotaz. Mám 2 monitory (+ati hd4850) a rád bych si na nich zahrál nějakou gamesu jenže monitory jdou nastavit pouze jako extended (1 hlavní, druhý vedlejší) a to s hrama nějak nespolupracuje. Měl jsem notebook s nv8600 a tam šlo z těch monitorů udělat jakoby jeden (např. dva monitory s 1280x1024=2560x1024). Jde tohle udělat i s ATi? Nikde v ovladačích jsem to nenašel
    dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Jediny co jsem hral na 2 monitorech byl Supreme Commander a spatny to vubec nebylo. Nechapu proc to alespon strategie nepodporujou , je to dost pouzitelna featura!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Zkus Hydravision, jestli to náhodou neumí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele alkaba
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    47

    Richmond: no právě! nechápu proč se to nepoužívá ve hrách...
    deeean: Bohužel to nefunguje ani s tím Hydravision
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od alkaba Zobrazit příspěvek
    Richmond: no právě! nechápu proč se to nepoužívá ve hrách...
    Protoze 2 monitory pouziva tak 2% uzivatelu, to znamena pokud hra neni mirena primo pro geeky tak se vetsinou ani nevyplaci z financniho hlediska delat jakykoliv optimalizace pro tohle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Podle me jsou hry jako napr. Starcraft, Warcraft, C&C mireny spise na zkusenejsi hrace a tim padem se predpoklada i jakasi zkusenost s pc, ale ani jedna hra nema podporu vice monitoru (a to se vsechny tituly chlubi privlastkama Profi, blalabla... a rozhodne to nehrajou jen 2%). Doufam ze se aspon Starcraft2, Warhammer 40k pouci a nabidne vice monitoru, protoze to co predvedl SupremeCommander je naprosto prirozeny - proste mam vic monitoru = vic prehlednosti na bojisti/zakladne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    ...
    Dle steamu uziva vice monitoru pouze 3,47%, takze si to preber jak chces. Ja kdybych byl zodpovedenej za vyvoj hry tak radsi prostredky investuju do neceho jineho...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 136
    Poslední příspěvek: 30-09-2012, 14:13
  2. RAM ve Vistě a windows 7
    Od machja v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 17:52
  3. ikony ve Vistě
    Od marekpevný v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 07:40
  4. Screenshoty ve Vistě
    Od Vezir v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-06-2008, 11:58
  5. Ako zistim IP vo Viste?
    Od kiwibibo v sekci OS Windows
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 17:21