Problém s HDD: samovolně ubývá místo
:cryMám problém s diskem na kterém samovolně ubývá volné místo. Je to tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a je zapojený do raidu 1 se stejným diskem.
Jinak sestava (necelý měsíc stará):
procesor E8400
zákl. deska Gygabyte X48-DS5
paměti A-data EE 800MHz 8Gb
graf.karta Sapphire HD4870
Windows Vista Ultimate 64bit
Jinak sestava (necelý měsíc stará):
procesor E8400
zákl. deska Gygabyte X48-DS5
paměti A-data EE 800MHz 8Gb
graf.karta Sapphire HD4870
Windows Vista Ultimate 64bit
Trochu to specifikuj, jak ubývá, po jakých kapacitách, jak dlouho, co s tím PC děláš...
Ubývá místo celkově nebo se jen disk zaplňuje?(to by asi bylo triviální:))
Kolik ti to hlásí místa?
piš piš....
Kolik ti to hlásí místa?
piš piš....
[QUOTE=kesanreb;173099]:cryMám problém s diskem na kterém samovolně ubývá volné místo. Je to tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a je zapojený do raidu 1 se stejným diskem.
[/QUOTE]
Čo je to podľa teba samovoľné??? Je to pravidelne rovnaké veľkosti???? Sú to MB alebo GB???
Nie je to len tým, že Vista si sťahuje aktualizácie????
[/QUOTE]
Čo je to podľa teba samovoľné??? Je to pravidelne rovnaké veľkosti???? Sú to MB alebo GB???
Nie je to len tým, že Vista si sťahuje aktualizácie????
Od včera ubyly 3Gb. Zrovna jsem s ním nic nedělal, ale běžel. Už ubylo mnohem víc Gb. Když procházím složky, které jsou na něm uložené tak je asi zabráno 60Gb,ale když se podívám do vlastností tak je zabráno 128Gb. Snad jsem to napsal srozumitelně.
[QUOTE=Janyk1;173104]Trochu to specifikuj, jak ubývá, po jakých kapacitách, jak dlouho, co s tím PC děláš...
Kolik ti to hlásí místa?
piš piš....[/QUOTE]
Ubývá volné místo i když jsem na něj nic neukládal. 596Gb celkového místa a volného 467Gb
Kolik ti to hlásí místa?
piš piš....[/QUOTE]
Ubývá volné místo i když jsem na něj nic neukládal. 596Gb celkového místa a volného 467Gb
[QUOTE=kesanreb;173108]Od včera ubyly 3Gb. Zrovna jsem s ním nic nedělal, ale běžel. Už ubylo mnohem víc Gb. Když procházím složky, které jsou na něm uložené tak je asi zabráno 60Gb,ale když se podívám do vlastností tak je zabráno 128Gb. Snad jsem to napsal srozumitelně.[/QUOTE]
Koľko percent disku máš nastavených pre obnovenie systému?
Koľko percent disku máš nastavených pre obnovenie systému?