Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: MSI-K9N Ultra + SATA HDD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    2

    Ahoj lidi, mam jeden mensi problem, jaksi nahodile mi vytuhava PC, v pripade, ze pripojim SATA disk (systemovy). Nekdy to slape dele, nekdy treba jen par minut, ale pokazde to nakonec klekne a po restartu uz BIOS disk nenadetekuje. Staci pripojit starej IDE disk a ten funguje dlouhodobe v pohode. HDD jsem reklamoval, dela to i s novym, pameti jsem testoval vsim moznym, jsou OK. Podotykam, ze sestava slapala bez problemu 2 roky. Ma nekdo nejaky napad, v cem je problem? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Pokud tajíš svojí sestavu, tak ti asi nikdo nepomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele SCUTERJ
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    85

    V BIOS si nastav detekci jako Native IDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    2

    V tom problém nebude. Disk nabootuje, pak vytuhnou xpcka a po restartu ho bios nevidi. A tak porad dokola
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    17

    Mám stejnou desku a je tam obrovský problém s řadičem... Chtěl jsem nainstalovat systém v modu AHCI a vždycky se mi instalace hryzla... dal jsem to do modu NATIVE IDE a už to funguje normálně. Těsím se, jak se této desky pozbydu....
    Odpovídat lze po přihlášení