Čauky!
Kamoška chce pro svýho manžela (to se jen tak nevidí:D) nový panel a poprosila mě, abych jí nějaký doporučil. Cena je mezi 5000-6000,-Kč a má být černý, pro všestranné využití. Tak jsem zavrhl Samsung 22" T220 černo-rubínový kvůli barvě a vybral tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Posvětíte mi to, nebo víte o nějakých problémech. Díky.
Kamoška chce pro svýho manžela (to se jen tak nevidí:D) nový panel a poprosila mě, abych jí nějaký doporučil. Cena je mezi 5000-6000,-Kč a má být černý, pro všestranné využití. Tak jsem zavrhl Samsung 22" T220 černo-rubínový kvůli barvě a vybral tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Posvětíte mi to, nebo víte o nějakých problémech. Díky.
[QUOTE=fanynek;173615]Posvětíte mi to, nebo víte o nějakých problémech. Díky.[/QUOTE]Jako prvotní zdroj případných problémů vždycky zkouším diskuzi na CZC a když se tam "něco" objeví, hledám dál na netu.... mrkni na CZC ;)
Jinak imho Samsung je v týhle cenový kategorii jeden z nejvhodnějších.
Jinak imho Samsung je v týhle cenový kategorii jeden z nejvhodnějších.
[QUOTE=husky14;173625]Jako prvotní zdroj případných problémů vždycky zkouším diskuzi na CZC a když se tam "něco" objeví, hledám dál na netu.... mrkni na CZC ;)
Jinak imho Samsung je v týhle cenový kategorii jeden z nejvhodnějších.[/QUOTE]
Aha!:idea Máš pravdu.:thumb Taky tam do těch diskuzí nakukuju, ale od té doby, co jsem začal nakupovat na Alfě na to nějako zapomínám.
EDIT:Tak ti nevím, většina lidí ho tam vychvaluje, najdou se ale i ti, co zaznamenali problémy. A jak se tak dívám, výrobci na tu polohovatelnost čím dál víc pěkně dlabou.
Jinak imho Samsung je v týhle cenový kategorii jeden z nejvhodnějších.[/QUOTE]
Aha!:idea Máš pravdu.:thumb Taky tam do těch diskuzí nakukuju, ale od té doby, co jsem začal nakupovat na Alfě na to nějako zapomínám.
EDIT:Tak ti nevím, většina lidí ho tam vychvaluje, najdou se ale i ti, co zaznamenali problémy. A jak se tak dívám, výrobci na tu polohovatelnost čím dál víc pěkně dlabou.