Zdravím všechny. Hodně se tu mluví o monitoru Samsung 2243BW. Nikde jsem ale nenašel jaká je použita technologie. Zda TN, PVA, MVA atd. Chci nějaký momitor 20" - 22" na ůpravu fotek je TN prý nevhodný, na nějakou tu hru, tak nevím jaký. Dále se hodně píše o Samsungu T220, ale ten právě používá tu TN technologii stejně jako preferovaná LG monitory. Můj finanční limit je do 8000,-. Můžete doporučit něco pro mé ůčely? Dík
No, nejdřív jsem si vzpomněl na Lenovo L220x, ale pak jsem zjistil, že jeho cena poslední dobou dost poskočila. Prakticky na úroveň NEC 20WGX2 Pro. Ano, je to o dost dražší, než máš rozpočet, ale s tím se budeš muset smířit, jestli chceš kvalitnější non-TN monitor. No a ve finále je tu ještě jedna relativně nová varianta HP 2475 a diskuze s praktickými zkušenostmi majitelů. A teď si poraď! :p
P.S.: ten Samsung je TN.
P.S.: ten Samsung je TN.
Tak jsem se díval na to Lenovo, ten by se mi aji líbil, ale tuto značku vidím poprve, co to a kdo to?
Divize IMB, ktera vyrabi PC, NB a Monitory koupena cinany. Pokud muzu soudit podle NB tak kvalita zustava.