Jakou vlastníte tiskárnu?
- Jehličkovou tiskárnu
- Inkoustovou tiskárnu
- Laserovou černobílou
- Laserovou barevnou
- LED tiskárnu
- Kombinaci více typů
Jakou vlastníte tiskárnu?
- Jehličkovou tiskárnu
- Inkoustovou tiskárnu
- Laserovou černobílou
- Laserovou barevnou
- LED tiskárnu
- Kombinaci více typů
Hmm, v téhle anketě asi bude jasné, který typ bude hrát první housle. Mám dvě inkoustovky, jen jedna z nich v aktivním provozu.
inkoustovka 2x. Ale už vybírám barevnou laserovou.
Mám černobílou laserovou
A jednu all in one inkoustovku ale zaschly ji hlavy takže je jen jako skener :-D
Já používám tužku nebo propisku a když chci barevně, tak pastelky.
Teď vážně:
Aktivní mam jednu inkoustovou multifunkční Canon MP500 a v krabici leží starší inkoustovka Canon BJC-250.
Vlastnim barevnou inkoustovku HP 3325, ale uz 3 roky nemam cartridge a vuuubec mi to nevadi, pac v praci mam barevnej laser od HP (typ si nevzpomenu)
Jinak u dedy mam multifunkcni inkoust HP F2280.
v supliku pod posteli mi lezi Canon BJC-250 a ted aktivne pouzivam HP DJ 6940 pichlou na siti doma
ale vzhledem k tomu ze sem vetsinu casu na koleji tak pouzivam tu velkou multifunkcni bednu o velikosti popelnice co stoji na fakulte![]()
Doma inkoust Canon Pixma iP3000, v práci pak dva barevný lasery...
multifunční laserovou černobílou
HP LaserJet 1005 MFP
pak ještě barevnou inkoustovku hp 656c, která se používá minimálně
Barevna old-school multifunkce HP PSC500, jenom je v ni smichana barevna cartrige, takze tiskne jenom CB
![]()
doma nejaky starsi inkoust od HP, tusim ze deskjet 5440, v kancelari cernobila minolta 1350w (laser) a HP5150 (inkoust) kdyz jsou treba barvicky.
Mám iP4500, pokud někdo vybírá novou inkoustovku tak mohu jen doporučit.
Doma se mi práší na HP 940c. Klasická inkoustovka. Doma netisknu.A v práci máme nějaký černobílý Laser od HP a taky barevný LED od OKI.
Inkoustovou tiskárnu - docela starou oprášenou, ale stále funkční - na to co doma tisknu postačuje.
Vlastnim nejaky Lexmark, taky inkoustovy. Typ nevim, lezi ve skrini. Opravdu tuhle tiskarnu jenom vlastnim, dostal jsem ji v nejake akci z PC, ale bez inkoustovych patron, takze ji nepouzivam.