Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Prosim potrebuji poradit A-DATA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Zdravim, potrebuju poradit chci si koupit 2x2GB a-data ale nevim ktere.

    4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition Vitesta RETAIL BOX ktere maji udavane casovani 5-5-5-18 2T pri 1,9 V cena 1400

    XXXXX nebo

    DIMM DDR2 4GB, 800MHz, A-DATA, CL4-4-4-12 (KIT 2x2GB) Extreme Edition

    cena 1440


    DIKY


    Pokud by nekdo vedel kde maji v praze skladem ty CL4 kde si je dnes muzu osobne vyzvednout tak prosim pisnete
    Naposledy upraveno uživatelem macan.sy: 27-10-2008 v 10:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    tech 4Okc si klidne priplat, mam ty druhy a jsem s nimi naprosto spokojeny
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To tě vyjde vesměs nastejno. Jestli chceš ušetřit peníz, můžeš je koupit v Alfě ( pokud ji máš blízko, s poštovným by se ti to asi nevyplatilo ): http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400820TW0ALFNH v CL4 nebo ještě trochu levnější, ale pro praktický přínos vesměs shodné http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400820TW0ALIRS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    no jde o to ze ten obchod ktery ma tady v praze skladem ty cl4 tak neodpovida na dotaz a ja ty pameti potrebuju dneska takze pokud by byl i tip na kramek ktery je ma dneska skladem tak bych byl rad
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Aha, to si vem klidně z tohoto obchodu ty CL4ky. Alespoň budeš mít o lákadlo navíc, pokud se někdy v budoucnu rozhodneš je prodat.:-) CL4 se vždycky propaguje snadněji než CL5 a 40 Kč rozdíl nic není, jen dvě piva.

    A rozhlídnutí se po obchodech, ze kterých to můžeš mít dneska, vyžaduje znalost, v jakém okolí je hledat.:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Prave, ze ten kram co ma CL4 dnes asi nefungule a ty CL5 maji v ALZE takze tam neni problem ale jestli neni hloupost brat ty CL5 s alzy ale jestli je to v praxi jedno a ty CL5 pujdou hodit na CL4 tak je vemu v te alze
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Zvýšit časování u CL5ek jít může a nemusí, záleží na štěstí na kus. Ale především to nemá smysl, rozdíl nepoznáš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    TO: macan.sy
    zkus www.dxt.cz
    maj adaty cl4 za 1474 skladem
    nebo obycejny trascendy za 1180

    a hlavně dopravu kurýrem po praze zdarma (ještě sem to netestoval)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    TO: macan.sy
    zkus www.dxt.cz
    maj adaty cl4 za 1474 skladem
    nebo obycejny trascendy za 1180

    a hlavně dopravu kurýrem po praze zdarma (ještě sem to netestoval)


    Tak jsem to tu objednal pres toho kuryra v Praze tak uvidime jak to dopadne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Jeste posledni otazecka do pocitace se 4GB pametmi bych mel naistalovat WinXP 64bit?
    Nemam DX10 graf. kartu takze je asi zbytecne instalovat Vista 64bit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od macan.sy Zobrazit příspěvek
    Jeste posledni otazecka do pocitace se 4GB pametmi bych mel naistalovat WinXP 64bit?
    není to nezbytně nutné když se spokojíš s cca 3,5GB ram
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Potřebuji poradit s vylepšením PC
    Od Fox_25 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-05-2014, 14:51
  2. Potřebuji poradit procesor
    Od proteus891 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 10:26
  3. Potřebuji poradit se sestavou
    Od weth v sekci PC - archiv
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 22:10
  4. Potřebuji poradit.
    Od mobidik1962 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-07-2008, 18:44
  5. DDR1: potrebuji poradit
    Od SpeedFilip v sekci Operační paměti
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-11-2006, 18:14