Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Pomoc s AMI(AWARD) BIOSem

No0oBiK (3)|27.10.2008 15:28
Změnil jsem CPU rate v biosu z 133 Hz na 200 Hz a nejde mi teď manipulovat s PC (tohle by měla být hlavní změna, ale nemusí to být tímhle) nyní nenaskočí monitor ani nic jiného nanaběhne celé PC, naskočí větráček naskočí všechno... ale PC nenaběhne (nedostanu se ani do BIOS menu nejde prostě nic) mohl by mi někdo poradit? Chyba není v monitoru ani v grafické kartě to jsou ozkoušel na jiném PC...

Díky za pomoc
pas!k (3765)|27.10.2008 15:30
Clear cmos .. musis resetovat desku do puvodniho nastaveni .. Jak najdes v manualu zakladni desky .. vetsinou se to dela tak ze je tam nekde jumper s oznacenim clr cmos ten na chvili prehodis do polohy on a pak ho hodis zpet .. nebo kdyz si nejses jistej vytahni na chvilku baterii z desky a pak ji vrat zpet .. potom se ti pc nastartuje s resetnutym biosem kde si znovu nastavis potrebne hodnoty..
No0oBiK (3)|27.10.2008 15:35
[QUOTE=pas!k;174434]Clear cmos .. musis resetovat desku do puvodniho nastaveni .. Jak najdes v manualu zakladni desky .. vetsinou se to dela tak ze je tam nekde jumper s oznacenim clr cmos ten na chvili prehodis do polohy on a pak ho hodis zpet .. nebo kdyz si nejses jistej vytahni na chvilku baterii z desky a pak ji vrat zpet .. potom se ti pc nastartuje s resetnutym biosem kde si znovu nastavis potrebne hodnoty..[/QUOTE]

dobře díky moc doufám, že to pojede... neměl by být problém s deskou MSI K7N2 ne? kdyžtak pokud přesně víš něco k týhle desce jestli by jsi mohl konkrétnějí poradit... nejsem si s tím tak úplně jistej (manuál nemám, protože jsem ho koupil bazarově)
kevin00 (10238)|27.10.2008 19:43
Ahoj,
tady máš návod k desce:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Neměl by jsi dělat tak velký skoky najednou, míň a víckrát je lepší než jednou a hodně