Nevím jak nazvat tohle téma, ale zajímalo by mě jaký jste kdo zažil extrém ve světě PC? (př. nesmyslné zapojení HW, brutální "skon" komponent, domácí mazlíčci rozsekaní větrákem,...)
Tak já začnu, snad se někdo přidá
Už je to nějaký pátek zpátky, ale stalo se tohle. Přeinstaloval jsem si pěkně systém (win98) a začal instalovat moji oblíbenou hru (fallout2). Z ničehož nic se najednou z mechaniky ozval hodně vysoký zvuk a následná detonace CD v mechanice rozzářila celý pokoj, dvířka mechaniky se rozmlátila o zeď a všude po pokoji poletovaly kousky CD.
Docela rachot, nic moc příjemného,...
Další extrém byl, když ke mě přišel kámoš, že mu nejde sundat chladič z CPU (sempron 754). Tak jsem nedůvěřivě šel k němu a pustil se do toho v domění, že ten jouda jen neodjistil sponu, ale ouha. Spona byla odjištěná, ale byla natvrdo naplá!!! tak se mi ji cca po 15 minutách podařilo vypáčit. Po sundání chladiče mi nějak nesedlo, že je cpu naprosto čistý a nikde ani známky po teplovodivé pastě!, tak jsem se podíval na chladič a bylo to jasný. Ten lojza co ten PC skládal, nechal na chladiči tu plastovou krytku co chrání pastu při převozu aby se nesetřela,... docela hustý, ta krytka byla docela dobře přiškvařená. Ani si nechcu představit jakou silou to tam ten borec musel rvát, když si představím jak blbě to šlo ven!!!