Strana 6 z 9 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 134

Téma: NEC 20WGX2 X Samsung 215TW

  1. #76
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    9

    Tak dnes mi uz dosiel moj Samsungac ...Prve dojmy su skvele:ziadny vadny pixel som pri beznom pouzivani nenasiel (vecer este skontrolujem),vsetko funguje jak ma,pozorovacie uhly su dobre,farby a obraz tiez ...Pivot je dobra vecicka,napr. ho mam aj teraz na nete, podsvetelenie do X som zatial neobjavil,mozno vecer,ale teraz to vobec nevidno...A vobec sa v nom neleskne ako minulom mojom CRT. Odporucam )
    Kupoval som ho z http://www.datacom-ke.sk , tam ho maju asi najlacnejsie ak neratam pixmaniu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,045

    Citace Původně odesláno od Marositto
    Tak dnes mi uz dosiel moj Samsungac ...Prve dojmy su skvele:ziadny vadny pixel som pri beznom pouzivani nenasiel (vecer este skontrolujem),vsetko funguje jak ma,pozorovacie uhly su dobre,farby a obraz tiez ...Pivot je dobra vecicka,napr. ho mam aj teraz na nete, podsvetelenie do X som zatial neobjavil,mozno vecer,ale teraz to vobec nevidno...A vobec sa v nom neleskne ako minulom mojom CRT. Odporucam )
    Kupoval som ho z http://www.datacom-ke.sk , tam ho maju asi najlacnejsie ak neratam pixmaniu...
    Upřímně říkám, že bys mě šokoval, kdybys spokojen nebyl Je to skvělej monitor
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    > boboco
    Mohl bys prosím provést ještě jedno měření input lagu s tímto nastavením:
    uncheck the following boxes in ATI Catalyst Control Center
    Reduce DVI frequency on high-resolution displayes
    Alternate DVI operational mode

    Mělo by to input lag buď omezit či úplně odstranit. Rad bych do te 215TW sel, ale z tvého videa ten input lag uplne vidim a cejtim, brrr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,045

    Citace Původně odesláno od Gaul
    > boboco
    Mohl bys prosím provést ještě jedno měření input lagu s tímto nastavením:
    uncheck the following boxes in ATI Catalyst Control Center
    Reduce DVI frequency on high-resolution displayes
    Alternate DVI operational mode

    Mělo by to input lag buď omezit či úplně odstranit. Rad bych do te 215TW sel, ale z tvého videa ten input lag uplne vidim a cejtim, brrr.
    Bohužel tímto to opravdu není, sám bych fámy o InputLagu strašně rád vyvrátil, ale bohužel, je to věc, která opravdu existuje. Navíc mám nVidii (testoval jsem rovněž s nVidií), ATI už bych si do počítače nedal.

    Pokud Tě InputLag tak odpuzuje, vezmi pro jistotu NECa, mně osobně to třeba vůbec nevadí, ale já nejsem každej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od boboco
    Bohužel tímto to opravdu není, sám bych fámy o InputLagu strašně rád vyvrátil, ale bohužel, je to věc, která opravdu existuje. Navíc mám nVidii (testoval jsem rovněž s nVidií), ATI už bych si do počítače nedal.

    Pokud Tě InputLag tak odpuzuje, vezmi pro jistotu NECa, mně osobně to třeba vůbec nevadí, ale já nejsem každej.
    Na par anglickejch forek jsem narazil asi na 2-3 lidi, kterym tato zmena nastaveni pomohla, ale zadnej z nich neproved zadny porovnani pred/po a at jsem hledal dal jak hledal, tak jsem nikde zadny mereni nenasel. Proto bych byl rad kdyby to nekdo premeril.

    Ted hledam postup pro nVidii, taky jsem ho nekde na tech forech zahlid, zatim nic... napisu pozdeji.

    NEC ma o palec min proto chci vedet jestli toto nastaveni realne imput lag snizi, nebo jestli jsou to jen kachny a input lag zustane porad stejny na 50ms.

    DODATEK: tak jsem prave narazil na nekoho kdo tvrdi opak, ze toto nastaveni je na houby, tak nevim :/ A pro nVidii to nastavit skutecne asi nejde...
    Naposledy upraveno uživatelem Gaul: 09-01-2007 v 16:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    Jinak jestli jsem pochopil spravne tak za input lag muze vypocet overdrivu. Nema 215TW nejaky rezimi nastaveni, ktery by mohli input lag snizit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,045

    Citace Původně odesláno od Gaul
    Jinak jestli jsem pochopil spravne tak za input lag muze vypocet overdrivu. Nema 215TW nejaky rezimi nastaveni, ktery by mohli input lag snizit?
    Nenapadá mě nic, co by mohlo mít vliv na overdrive a posléze na InputLAG. Já si zase myslel, že je to způsobeno interpolací - tj. že v nativním rozlišení by se InputLAG neprojevoval, ale bohužel, ani to se mi nepotvrdilo. Zkrátka, vidím to bledě v Tvém případě, těžké dilema, zda vzít 21" Sammsung i InputLAGem nebo 20" NEC bez InputLAGu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    18

    Gaul -> Zdravim, taky touzim pos samsungu ale cekam az budu mit po zkouskach jelikoz bych se uz neucil a jen zkoumal monitor no jinak mam ati a mas pravdu na toto nastaveni jsem narazil taky a pry to ten input lag hooodne snizi (skoro zmizi) ale jako ty nemam to kde vyzkouset ale mam atinu tak by se me to zrovna hodilo... A ten NEC fakt nejako nechci muj favorit je odzacatku samsung

    Balik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    boboco >> Co kdyby jsme se Ti s Balikem123 (jestli bude souhlasit) slozili na basu pivo? Dal by sis pak tu praci, vytrh nam trn z paty a poradne nam to odzkousel na ATI jestli to nastaveni k necemu je nebo ne?

    Jeste trocha teororetizovani proc by to k necemu mohlo byt i kdyz je chyba na 215TW: Co kdyz se to v 215TW pokaka jen kdyz mu jdou data pres DVI na jiny frekvenci nebo kdyz to funguje na "Alternate DVI operational mode"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    18

    jasny basa piv neni spatnej napad jak jsem koukal na to video tak jsem si ho postel zpomalene a koukal jsem jak tam bezely ty stopky tak nekdy je ta hodnota stejna (kdyz se nic moc nehybe) a input lag se proje vi az kdyz se zacne neco dit treba jak hybes tim oknem.... takze by to mohlo byt treba tim nastavenim... Jinak Samsung je porad muj favorit a potrebuji jen nejak to posledni postouchnuti abych jej koupil a kdyz to vezmu kolem a kolem tak ve vsem u me vede ten samsung NEC pro me nema snad zadnou vyhodu...

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    27

    Podle me inputlag maji vsechny LCD(nektere vice patrny) kouknete na http://www.behardware.com/articles/6...-crts-yes.html
    Hracum doporucuji precist cely clanek je tam zminka(jestli sem to zpravne pochopil) ze kdyz je Vsync vypnuty je inputlag mensi.
    Na co ma Vsync vliv ?
    Naposledy upraveno uživatelem TomikBlack: 09-01-2007 v 21:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,045

    Citace Původně odesláno od TomikBlack
    Podle me inputlag maji vsechny LCD(nektere vice patrny) kouknete na http://www.behardware.com/articles/6...-crts-yes.html
    Hracum doporucuji precist cely clanek je tam zminka(jestli sem to zpravne pochopil) ze kdyz je Vsync vypnuty je inputlag mensi.
    Na co ma Vsync vliv ?
    VSync zpožďuje obraz na všech monitorech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    27

    Jaky je rozdil mezi tim kdyz je zapnuty nebo vypnuty ? Rozmazava se vice obraz pri vypnutem ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,045

    Citace Původně odesláno od Balik123
    jasny basa piv neni spatnej napad jak jsem koukal na to video tak jsem si ho postel zpomalene a koukal jsem jak tam bezely ty stopky tak nekdy je ta hodnota stejna (kdyz se nic moc nehybe) a input lag se proje vi az kdyz se zacne neco dit treba jak hybes tim oknem.... takze by to mohlo byt treba tim nastavenim... Jinak Samsung je porad muj favorit a potrebuji jen nejak to posledni postouchnuti abych jej koupil a kdyz to vezmu kolem a kolem tak ve vsem u me vede ten samsung NEC pro me nema snad zadnou vyhodu...

    Diky
    Citace Původně odesláno od Gaul
    boboco >> Co kdyby jsme se Ti s Balikem123 (jestli bude souhlasit) slozili na basu pivo? Dal by sis pak tu praci, vytrh nam trn z paty a poradne nam to odzkousel na ATI jestli to nastaveni k necemu je nebo ne?

    Jeste trocha teororetizovani proc by to k necemu mohlo byt i kdyz je chyba na 215TW: Co kdyz se to v 215TW pokaka jen kdyz mu jdou data pres DVI na jiny frekvenci nebo kdyz to funguje na "Alternate DVI operational mode"...
    Uff, Chlapi, rád bych pomohl, ale nevím, jestli by to bylo realizovatelné, bojím se, že ne, protože poslední dobou mám opravdu málo času a zatím nejsem mobilní. Musel bych nějak dopravit monitor do firmy, tam si hlavně najít čas na to to důkladně otestovat... opravdu nevím, nevím... -dám ještě vědět, ale vidím to jako problém...

    ...A pivo nepiju
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    Citace Původně odesláno od boboco

    ...A pivo nepiju
    S tim se da zit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 9 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední