Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Herní počítač

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    7

    Jelikož mi můj současný počítač přestal stačit na novější hry tak sem se rozhodl pro koupi nového!

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26402 - procesor - 5003
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31859 - základka - 3939
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36853 - RAMka - 2861
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31218 - disk - 1320
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37229 - grafika - 5744 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26145 - skříň - 2079
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33852 - zdroj - 1579
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37539 - chlazení - 1020

    AMD Opteron 144 BOX, 939 - procesor
    DFI LanParty UT NF4Ultra-D - nForce4 Ultra - základka
    Geil DIMM 1024MB DDR 400MHz ULD Kit - RAMka
    Hitachi Deskstar - 80GB NCQ SATA II - disk
    Sapphire Atlantis ATI Radeon X1800 GTO 256MB, PCI-E - grafika
    Sunbeam Acrylic AC-T - Middletower - skříň
    Scythe SCMN-1000 Mine - chlazení procesoru

    Procesor bude samozdřejmě podroben taktování(gdo by kupoval Opteron a netaktoval?) ,disk jenom 80GB protože mam v současnym kompu ještě 160GB a mechaniku mam doma jednu navíc

    Myslíte že bude tahle sestava stačit na hry? Dík za všechny odpovědi!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Osobně bych neměl výtku, jen GK bych bral tuto: http://www.cechcomputer.cz/HIS-Excal...6MB_g7439.html
    Sqělý OC potenciál s možností unlocku... no neber to
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    7

    Dík za odpověď ,asi jí vezmu! =)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    hlavne u too CPU bacha, abys nebyl zkalamanej malym vysledkem OC... dost lidi na forech si opteron koupilo a pak prodavalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    7

    Jenže co ty lidi měli za desku?
    To už ti nigdo nenapíše protože každej si koupí základku za 1500 a pak se diví že ho nedostane ani na 2500Mghz!Podle mě daleko víc záleží na základce a tak je pro mě DFI jasná volba! =)
    Navíc si kombinaci Opteron+DFI koupili 2 mí kámoši a oba se dostali na stabilních 3000Mghz!

    A co by si mi doporučil za procesor+základku?
    Naposledy upraveno uživatelem Qaitem: 13-06-2006 v 17:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Problém je v tom, že O144 vyšel ve více seriích (revizích), a některé měly chabé OC na okolo 2,3GHz či méně... A bylo jedno co měly za MB
    Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 13-06-2006 v 18:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    7

    Tak to sem nevěděl že byli i problémový série ale oni to kupovali asi před 2-3 měsícema a vpoho!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    cpu - podle mě už je teďka zbytečný kupovat Opterona, počkal bych si chvilec až spadnou ceny a viděl bych to na X2ku
    mb - klasika, v poho, osobně bych volil něco s pasivem nebo heatpipe na nb
    ram - myslím si, že by to chtělo už 2GB, i za cenu nějakých "horších" (1x1GB Corsair +-2500,-) a jestli na to nejsou peníze, tak bych vzal zatím jeden gigovej modul a později přikoupil další
    hdd - nevím no, proč kupovat 80GB za 1300,-, když 250GB KS od Westernu stojí jen o litr víc
    gpu - asi v poho, ale osobně bych raději volil nějakou 7600GT
    case - klidně, i když tendle už je celkem starej typ
    psu - v pohodě, i když Liberty 400W stojí 2000,- a Seasonic 430W 2300,-, taky bych možná zauvažoval nad novýma Chieftecama

    Neznám celkovej limit a je pravda, že s mýma návrhama tady a tam se to vlízt nemusí, ale vůbec bych se nebál místo toho předraženýho Opterona vzít 3000+ nebo 3200+...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    5

    V tuto chvili bych spis volil socket AM2 a k tomu nakou X2 procesor.
    Naposledy upraveno uživatelem ZpeT: 14-06-2006 v 11:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od ZpeT
    V tuto chvili bych spis volil socket AM2 a k tomu nakou X2 procesor.
    Pokud by měl brát X2 a AM2, tak by si raději počkal ten měsíc, až bude X2 o polovinu levnější, nemyslíš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    7

    No jasný že to nebudu kupovat teď !Bych nebyl zdravej =)
    Uvidim o kolik to zlevní protože na procák za 7k nemam!Pokud by ale spadly na tu půlku tak je to jasná volba!Uvidim a pak napíšu koncovou sestavu!
    Zatim sem si udělal takovou prozatimní sestavu AM2 ,trochu mi tam vadí ta deska doufám že Czechc. brzo zařadí další a lepší!

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36799 - RAMka - 4747
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37916 - procesor - 9835
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37782 - základka - 4096
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38362 - disk - 1728
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37229 - grafika - 5744
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26145 - skříň - 2079
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33852 - zdroj - 1579
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37854 - chlazení - 1219

    31027Kč ale spadne (doufám)
    Naposledy upraveno uživatelem Qaitem: 14-06-2006 v 16:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Chtěl bych se tedy zeptat: Na kdy vůbec plánujete nákup počítače? Proč jste neuvažoval o Conroe? Popřípadně třeba o Pentiu D 930 (i když je pravda, že spotřebu má děsnou)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    (U disku platí opět, to co jsem psal předtím. Jinak MSI nic moc v poslední době, nic bych od nich nechtěl.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Jako dobrá MB vypadá tato: http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...ol=0&zbo=12536

    Sice stojí 4700,-, ale dle mého názora vyšší kvalita než MSI
    Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 14-06-2006 v 23:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    7

    Nákup bude až přídou ty Conroe protože potom všechny ceny spadnou o dost a hlavně v tý době už budou i k dostání slušný základky!Jinak k týhle desce už sem psal že je nic moc a disk od Westernu nechci protože se mi jeden zničil a kámošovi vyhořel!Procákem si právě nejsem jistej ale teď to vypadá na tu X2ku a ta si myslim je lepší než 930?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Herní Počítač
    Od bambusek v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-10-2014, 15:23
  2. Procesory: Procesor pro herní počítač
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-08-2009, 00:13