Zdravím.
Navrhuji aspoň nějak oddělit a zpřehlednit soutěž o wallpapery.
Nevím jestli je čas to realizovat vzhledem ke startu fóra na digimánii a plánovanému upgradu.
Vadí mi:
- Diskuze k wallpaperům totálně "zaspamují" fórum. Mám tím na mysli, že když dám zobrazit příspěvky za posl. 24h/nové příspěvky tak jich polovina je tvořena diskuzí k wallpaperům, pak jsou mezitím downloady (na který by mohl být klidně i RSS feed). Teď už je to ve stavu, že za poslední den jsou nové příspěvky v cca 130ti vláknech a hrozí, že když během večera někdo neodpoví do hodiny, tak thread zapadne. Už je časově náročné filtrovat potenciálně zajímavá témata i podle nadpisů.
- V sekcích upload wallpaperu do akt. výzvy a rozpracované wallpapery se nedá vyznat, vzhledem k tomu, že chybí náhledy a člověk nikdy neví kde se který wallpaper nachází a také se špatně hledají nové.
- Při hlasování se člověk musí proklikat 10ti vybranými wallpapery v anketě, aby zjistil který je který a pak ještě pár kandidáty pro porovnání. Opět chybí náhledy. Od hlasování mne to dost odrazuje. Počáteční kolo je celkem OK.
- Možná by uživatel mohl mít možnost změnit preferovaný wallpaper (verzi), protože ten se zpravidla nachází až na konci threadu.
Tímto chci zahájit diskuzi k nějakému schůdnému návrhu řešení.
Pavel