Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: jak spustit zvuk 5.1 ve hrach pres opticky kabel na pc

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    potreboval bych poradit co mam delat,aby mi sel zvuk z optickeho kabelu do av receivru v 5.1,mam zakl. desku se zvukovkou asus m2n-e,diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    a ovladace sound max
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    Propoj to a na reciveru zvol vstup signalu optickej
    myslim že by to tahle mělo stačit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    ne ne,filmy mi normalne jedou v ac3 v 5.1,ale jakmile jdu hrat hru tak stereo,i kdyz to v te hre prepnu na 5.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    A skoušels i jinou hru? bo ti to děla pouze jedna hra a vše ostatní běhá správně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    Uz sem hral spoustu her,skousel jsem vselijaky veci,a ne ane tam dostat 5.1,chtelo by to nejakej figl
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Citace Původně odesláno od petr.stony Zobrazit příspěvek
    Uz sem hral spoustu her,skousel jsem vselijaky veci,a ne ane tam dostat 5.1,chtelo by to nejakej figl
    Asi nejakej figl v ovladacich ZK. Zkousel jsi tam mrknout?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    tak to je na me moc,nejsem moc pres pocitace spis ty zakladni veci,hrabal jsem se jen v sound maxu skouse snad vse,nastavil jsem tam zvuk na 5.1,zvuk se trochu zmenil,ale byl porad ve stereu,da se to hrat v dolby pro logic 2,ale neni to ono.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    ovladace zk karty mi nic nerikaji,tam ja radeji ANI NELEZU,NERAD BYCH TAM NECO ZMRVIL
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Citace Původně odesláno od petr.stony Zobrazit příspěvek
    ovladace zk karty mi nic nerikaji,tam ja radeji ANI NELEZU,NERAD BYCH TAM NECO ZMRVIL
    Ale prave tady si nastavis ten opticky vystup. Bohuzel nemam zkusenosti s tvou zvukovkou, snad ti tedy poradi nekdo jiny?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dell Optilex SX280 nejde internet pres kabel
    Od DOGPIG v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-01-2014, 16:33
  2. Spojení routerů přes kabel a wifi?
    Od DJ.Houba v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-08-2010, 01:09
  3. Propojení XP a Vist přes kabel
    Od kanabis v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-12-2009, 22:52
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-01-2009, 03:07