No takze jsem to nestih... Posledni den jsem dokonce odjel od sveho kompu, kde jsem to mel cele rozpracovane a pak uz mi to neslo ani poradne vyrendrovat, takze jsem pouzil jseden svuj obrazek z vyvojeSnad se alespon nekomu bude libit
![]()
No takze jsem to nestih... Posledni den jsem dokonce odjel od sveho kompu, kde jsem to mel cele rozpracovane a pak uz mi to neslo ani poradne vyrendrovat, takze jsem pouzil jseden svuj obrazek z vyvojeSnad se alespon nekomu bude libit
![]()
pouzil jsem obrazky z http://cgtextures.com/ a logo msi.. jinak jsem model vymodeloval v programu maya
skoda, ze sa ti to takto skomplikovalo ( mozno stastie pre superov ), dal si si na tom kopec roboty a vysledok mohol byt ovela lepsi....mozno si sa na to mal vykaslat a ukazat to v plnej parade v niektorom dalsom kole
Ač to říkám nerad, promrhal si obrovskej potenciál ... dobrej model ... ale špatná kamera (perspektiva), mizernej render, divný barvy (text), zřetelná posterizace ... a přitom to vypadalo tak dobře
Problémy bývají ... a komplikují život, bohužel se ale nedají omlouvat, myslím že kdybys nakonec použil ten starej WIP co byl zboku, dopadlo by to líp![]()
Jak už bylo zmíněno, výsledek neni nejlepší, ale nápad, model a ta práce na tom, dávam ti aspoň RP+ chlape škoda...
Aj! Pro koho to teda budu hlasovat?Tak tohle je velká škoda, ale co se dalo dělat. Snad to vyjde jindy.
Měl bych nejapný dotazNebyl při tom použit tutorial?
![]()
Já bych to taky neviděl jako něco špatnýho. Sám wim, že když sem začínal s After Effects, tak dělání lehkýho tutoriálu mi zabralo 4 hodiny, dneska asi 15 minut... Pokud někdo začíná s 3d, tak mi nevadí že jede podle tutu... Důležitý je do toho dycky vložit něco svího a tohle má aspoň nějakou myšlenku...
neviem do akej miery sa zhoduje vysledok v tutoriali s tvojim vyslednym produktom, ci je to len presna kopia alebo si do toho vlozil aj nieco vlastne, a ani po tom nemam zaujem patrat a dalej sa v tom vrtat, len som chcel napisat, ze ja by som vytvor spraveny podla tutorialu nikdy neprihlasil do sutaze...naucit sa podla tutorialu je jedna vec, ale prihlasovat tutorialovy produkt je vec druha...tymto netvrdim, ze je to tvoj pripad, ty sam vies aka je pravda
Tak od tohodle sem taky čekal něco jinyho, škoda to je. Ale porad to muzes pro zabavu nasledne dodelat jestli to jde ne?![]()
Nejak v tom porad nevidim co to je
K te tutorialovosti - rekl bych, ze to je o dost min primocary vysledek tutorialu nez ty krvinky co v tomhle kole taky jsou. Presne takove krvinky jsou vysledkem jednoducheho tutorialu na nejaky druh shaderu 3DS (a asi i jinde), tusim ze to byl Gradient Ramp.
Teoreticky by mohly být podle tohoto: http://www.3dtotal.com/team/Tutorial...d_cells_01.asp ale je to tak jednoduchej model, že se to nedá nijak prokázat, pravděpodobně by to všichni udělali stejně, navíc tam myslím je invence (nevypadá to stejně), tak co už.