Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 75

Téma: Zostava

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    tady máš dvě varianty - já osobně bych grafiku v případě nutnosti dokoupil až později (pokud nebude stačit integrovaná)
    takže první varianta je s integrovanou grafikou a s AMD a druhá varianta Intel s normální grafikou:
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...NG01GVD01IRS01
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...GI01IRS01L3701
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Osobně bych byl určitě pro ten Intel.Sice nepíše kolik do toho chce investovat,ale pokud by taIntel sestava byla ve fin. možnostech tak bych jí bral.Nakoupl bych to na www.alzasoft.sk
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    NVIDIA sady jsou myslím kvůli PCI prefetch už totálně odepsané, tohle byl poslední hřebíček do rakve.

    Ta MSI deska co jsem navrhoval DVI . Vzhledem k využití bych zůstal u levné úsporné AMD sestavy. Jestli MSI nebo Gigabyte je jedno (ač i té MS by stačilo prostě chladič za pár korun vyměnit nebo tam nabastlit 80mm ventilátor), vybíral jsem naprosto nejlevnější řešení za pár korun, ale na Athlonu 4850e EE si celkem trvám. Celkově takhle na AMD už kvůli zdroji, ať se nemusí dokupovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    41

    Financny limit je dost siroky, najradsej by som dal za to do 7500Sk, ale ak to nepojde, potiahnem to aj k 9000Sk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Takže takhle, koukal jsem na fotografie a ta MSI deska má TEAPO kondenzátory

    Skříň předpokládám máš, chlazení na 4850e EE úplně stačí BOXované, akorát bych do case dal nějaký ten pomaloběžný ventilátor na odtah, jestli tam není.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: kosik.PNG 
Zobrazení: 87 
Velikost: 19.3 KB 
ID: 8089  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Boček: Sorry, přehlíd jsem se o písmenko a našel desku bez DVI, tadle vypadá OK. Jinak on e5200 taky se spotřebou na tom nebude špatně, s nějakou lowendowou grafikou (3650) by to měl ten fortron utáhnout.
    Ale na kancelářinu + starší strategie stačí to AMD bohatě a úspora je slušná, takže souhlasim s AMD.

    Razi3L: Ale ne s takhle drahou deskou, spousta peněz za nic. Když už dražší desku, tak třeba tudle:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M1WY1K7IX3
    za těch 1300 co stojí ta DS4 navíc už se spíš vyplatí koupit externí grafiku. Sníží se spotřeba chipsetu
    (takže nepotřebuju tak vymakaný chlazení) a čímž eliminuju všechny jednu výhodu dražší desky a přitom
    grafickej výkon bude vyšší (což eliminuje druhou a poslední výhodu dražší desky).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    41

    ahojte,

    dakujem vsetkym za rady,
    asi pojdem cestou integrovanej grafiky na doske,

    este chcem vas nazor, mam zainvestovat do lepsej dosky s lepsou grafikou - napriklad nieco taketo:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000JNG,

    alebo radsej kupit normalnu dosku a k nej externu grafiku.

    EDIT: mazane.

    MiB

    EDIT:Este som niekde cital(citam toho dost, ale nepamatam si zdroje), ze win xp 32bitova verzia, vie adresovat len 3GB ram, je to pravda, alebo som nieco poplietol?
    Naposledy upraveno uživatelem milan.b: 01-11-2008 v 21:21
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Na hraní je lepší normální deska a externí grafika.Záleží na tobě jak často hraješ.Paměti ber 800Mhz za 1066Mhz se nevyplatí připlácet,rozdíl ve výkonu nepoznáš..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    41

    este otazku: takze radsej nejaku lacnejsiu dosku + grafiku?
    ake spojenie by ste odporucali doska + grafika, procesor bude zjavne AMD asi athlon x2 .....
    ramku budem zhanat ddr2 4GB 800MHz.

    MiB
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Pokud si chceš občas trochu zahrát,i třeba novější hru tak bych volil grafiku MSI R4650 a desku GIGABYTE MA770-DS3
    EDIT:Překlikl jsem se,grafiku bych bral MSI R4670
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Jak už jsem psal, s normální grafikou ber spíš intel. Podivej se na sestavu, co jsem poslal výše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od Razi3L Zobrazit příspěvek
    Jak už jsem psal, s normální grafikou ber spíš intel. Podivej se na sestavu, co jsem poslal výše.
    Taky bych bral výkonově Intel,ale Pavel měl pravdu s tim zdrojem,AMD má menší spotřebu,konkrétně ten 4850e EE
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Zdroj tu intel sestavu imho utáhne uplně s přehledem. Sice pro grafiku HD4670 je doporučený zdroj min 400W, tak Fortron i 350W to utáhne naprosto bez problému. Nedávno jsem měřil, kolik žere moje PC a bylo to pod 200W bez monitoru v zátěži.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Já v tomhle takovej přehlad nemam (ve spotřebě),ale v tomhle případě když to zdroj utáhne bych volil na 100% intel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Stačí se podívat na testy grafik - většinou je tam uvedena i spotřeba sestavy. Výrobce uvádí pro jistotu minimální výkon zdrojů typu Eurocase apod. Kvalitnější zdroj jako Fortron to imho opravdu utáhne a bude mít rezervu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zostava za ± 52k
    Od pavol.t v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 09-12-2010, 00:26
  2. Zostava do 18 000 Sk
    Od Gling-glo v sekci PC - archiv
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-06-2008, 09:11
  3. !!! Zostava Za Cca 40 000,- Skk !!!
    Od romcoo v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 22:04
  4. Zostava. Čo vy na ňu?
    Od Gling-glo v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 09:35