Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: LCD 20" wide do 5000,-

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Zdravím všechny.

    Zvažuji koupi nového LCD. Ideální volba by byl pro mě 20" širokoúhlý. Větší ani nechci. Jsem zvyklý hrát na menších monitorech. Doteď používám 17" LCD BENQ FP71G+, který jsem asi před rokem výhodně koupil od známého za 2000,- (měsíc starý). Tady je můj tip http://www.powercomp.cz/periferie/sa...master-2032bw/

    Využití: všeobecné

    Tak co vy na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    No kdyby sis to s tou velikosti naaahodou rozmyslel, tak muzu doporucit 2253LW za 4750,- Mam ho od ctvrtka a nemam vyhrad

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57270
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    2 Sikil79:
    S velikostí úhlopříčky to tedy záleží na tobě... Značku jsi si vzolil dobře, DVI to má též, u těchto levných modelů nemůžeš čekat velkou muziku...
    Tady ho máš o pětibábu levněji

    2 ice_d:
    Nezdají se ti ty body u 22" PŘI HRANÍ už moc velké? Samo dá se to řešit vyhlazování, ale to je zas náročnější na GPU... Jak se ti to jeví?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od ice_d Zobrazit příspěvek
    No kdyby sis to s tou velikosti naaahodou rozmyslel, tak muzu doporucit 2253LW za 4750,- Mam ho od ctvrtka a nemam vyhrad

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57270
    A co na to oči? Teď jsem to měřil a od monitoru k očím to mám tak 70-80cm. Víš jde mi hlavně o tohle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    2 ice_d:
    Nezdají se ti ty body u 22" PŘI HRANÍ už moc velké? Samo dá se to řešit vyhlazování, ale to je zas náročnější na GPU... Jak se ti to jeví?
    Prave ze vubec, ten panel je podobne vysoky jako 19" 5:4 a misto 1024 mam na vysku 1050px. Na sirku si ten pomer netroufam odhadnout. Navoc ten monitor je inteligentni a kdyz zapnes hru v 1280*1024, tak se nerozplizne, ale necha po okrajich tmu, takze obaz je prakticky stejny jako na 19ce 5:4. Kdyby mi tohle udelala 20ka wide, tak se bojim, ze to bude moc maly...
    Mam 9600GT a Assassin Creed i Trackmania United mi jdou 1680*1050 full detail i s vyhlazovanim 30-40fps takze pohodka ;-)

    Citace Původně odesláno od Sikil79 Zobrazit příspěvek
    A co na to oči? Teď jsem to měřil a od monitoru k očím to mám tak 70-80cm. Víš jde mi hlavně o tohle.
    Mam taky cca 60-70cm a oci jsou v pohode, ale kazdej jsme nejakej ze jo...
    Assassin's Creed na velky wide vypada doslova fantasticky Trackmania, Juiced2 i MotoGP taky nejsou k zahozeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    2 Sikil79:
    Jak píše ice_d, každý to má s tím koukáním jinak, ale já taky koukám na tu mou 20" z cca 80cm a "nevidím" v tom problém.

    2 ice_d:
    Dík za vyjádření , zkus ještě třeba CoD4, nebo Crysis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    2 ice_d:
    Dík za vyjádření , zkus ještě třeba CoD4, nebo Crysis.
    Nemas zac, ale s timhle Ti nepomuzu Tohle neni muj zanr, takze to doma vubec nemam

    Muzu slouzit s: Trackmania United, Assassin's Creed, Juiced 2, SEGA Rally, Race Driver GRID, Kungfu Panda, NBA08, MotoGP07, GTA: SA, NFS Prostreet a Diablo2 LOD
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Ještě malá otázečka. Asi blbost, ale můj současný monitor BENQ FP71G+ nemá DVI a nový ho bude mít. Bude pak lepší reinstalace grafických driverů, nebo je to zbytečné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od Sikil79 Zobrazit příspěvek
    Ještě malá otázečka. Asi blbost, ale můj současný monitor BENQ FP71G+ nemá DVI a nový ho bude mít. Bude pak lepší reinstalace grafických driverů, nebo je to zbytečné?
    Nainstalujes pouze driver na monitor, ktery dostanes s monitorem. Drivery na grafarnu nejsou potreba. Aspon tak to bylo u me, kdyz jsem prechazel z 17CRT na 19LCD.

    A prechod nyni na 22LCD probehl uplne bez zmeny driveru

    Tak uz sis nejaky monitor vybral?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od ice_d Zobrazit příspěvek
    Nainstalujes pouze driver na monitor, ktery dostanes s monitorem. Drivery na grafarnu nejsou potreba. Aspon tak to bylo u me, kdyz jsem prechazel z 17CRT na 19LCD.

    A prechod nyni na 22LCD probehl uplne bez zmeny driveru

    Tak uz sis nejaky monitor vybral?
    Myslel jsem si to, ale raději jsem se zeptal. Samozřejmě dík.

    Zůstal jsem u toho původního, co mám, nebo kane.shw na linku. Jěště se pak ozvu jako to fachči.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Tak už je doma. Zatím spokojenost. Jen u těch her si musím ještě zvyknout, ale vypadají luxusně. Ten ovladač GK jsem nakonec musel přeinstalovat, protože mi po startu windows nefungoval digitální signál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Hlavně,že už to jde a jsi spokojenej
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Hlavně,že už to jde a jsi spokojenej
    Jj. Gothic 3 vypadá úchvatně a ty 2ms jsou oproti původním 8ms hodně znát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    jj jsme radi, ze jsi spokojen s vyberem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Jo abych nezapoměl. Díky všem za názory. Doufám, že tohle vlákno už nebudu muset později oživit s nějakým problémem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 27-10-2008, 16:11
  2. LCD: doporučte wide 20"-22" lcd (xVA, IPS, né TN)
    Od Peli_shw v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 22:38
  3. GeForce: FX5500 128 MB s 20" wide LCD
    Od pribi v sekci Grafické karty
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 17-12-2007, 20:23
  4. LCD: LCD Xerox XM3 19" wide
    Od spongebob v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2006, 11:28
  5. LCD: 19" WIDE LCD s DVI za 5800 včetně DPH?!
    Od boboco v sekci Monitory
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-08-2006, 11:00