Soldat a windows vista
Z
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jsem si stáhl soldat ale mám problém jej rozchodit na windows vista home premium SP1 32bit.
Vždy po spuštění mi to zobrazí že program přestal pracovat... přitom se ještě ani nespustil.
Hrajete to někdo a chodí vám to pod vistama? Nevíte jestli ten soldat ze stahuj není třeba zavirovaný (nepodařilo se mi jej odeslal na virustotal kvuli pomalemu internetu)?
Prosím o pomoc. Rád bych jej rozchodil. :confused:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jsem si stáhl soldat ale mám problém jej rozchodit na windows vista home premium SP1 32bit.
Vždy po spuštění mi to zobrazí že program přestal pracovat... přitom se ještě ani nespustil.
Hrajete to někdo a chodí vám to pod vistama? Nevíte jestli ten soldat ze stahuj není třeba zavirovaný (nepodařilo se mi jej odeslal na virustotal kvuli pomalemu internetu)?
Prosím o pomoc. Rád bych jej rozchodil. :confused:
Prosím o radu to fakt nikdo nevíte??
Tak mě ještě napadlo že na stránkach soldat.pl je napsané
[quote]Requirements: Windows 98/Me/2000/XP/Vista+DirectX 8.1[/quote]
Muže mít to directX vliv? Muže to dělat ono?
Jak zjistím jakou mám verzi?
Kde ji popřípadě stahnu a jak nainstaluju? Nebo co to vlastně je a k čemu slouží?
Tak mě ještě napadlo že na stránkach soldat.pl je napsané
[quote]Requirements: Windows 98/Me/2000/XP/Vista+DirectX 8.1[/quote]
Muže mít to directX vliv? Muže to dělat ono?
Jak zjistím jakou mám verzi?
Kde ji popřípadě stahnu a jak nainstaluju? Nebo co to vlastně je a k čemu slouží?
[QUOTE=j1rka;178619]
1) Jak zjistím jakou mám verzi?
2) Kde ji popřípadě stahnu a jak nainstaluju? Nebo co to vlastně je a k čemu slouží?[/QUOTE]
1) Visty nemám, ale pod XP to je Start -> Spustit (nebo WIN+R) a příkaz DXDIAG.
2) http://cs.wikipedia.org/wiki/Direct_x
1) Jak zjistím jakou mám verzi?
2) Kde ji popřípadě stahnu a jak nainstaluju? Nebo co to vlastně je a k čemu slouží?[/QUOTE]
1) Visty nemám, ale pod XP to je Start -> Spustit (nebo WIN+R) a příkaz DXDIAG.
2) http://cs.wikipedia.org/wiki/Direct_x