Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: prosím o radu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    12

    Zdravím, mám problém při hraní her a to tím že jsou tam prostě díry nevím jak jinak to popsat.grafiku mám gforce 7300gt ovladače nové procesor 1700,někdo říká že je to starým biosem ale nevím.Mohl by mi někdo poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Jak díry? Nějaké artefakty v obraze? Nemáš fotku?
    jakých her? Graficky náročných? V jakém nastavení?

    To se ti může přehřívat, něco může být poškozený(třeba GPU), špatné nastavení, vysoký OC, špatné ovladače co já vím

    //a co máš za zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No, jestli máš 7300, tak zkus starší drivery, ty nový už můžou na takhle starý kartě bejt všelijaký...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele matheasek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    145

    díry? trošku širší pojem, jak říká kolega, pokud máš artefakty tak to může být přehříváním VGA, nebo pokud jsi jí taktoval tak jsi to trošku přehnal:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    12

    fotku se pokusím poslat,ale dá se to i popsat -na postavách jsou prázdná místa a v okolí jakoby průvodní provazy a nebo různé geometrické tvary
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    No, v prvé řadě to chce změřit teploty a napiš zdroj, případně jestli jsi taktoval.
    Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 03-11-2008 v 18:25 Důvod: pravopis
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    No, jestli máš 7300, tak zkus starší drivery, ty nový už můžou na takhle starý kartě bejt všelijaký...
    Díky za pomoc,pokusím se to tak udělat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    No, v prvé řadě to chce změřit teploty a napiš zdroj, případně jestli jsi taktoval.
    teploty OK netaktováno
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    12

    Předtím byla grafika gforce2 a vše bylo super ale chtěli jsme lepší tak jsme pořídili tuto a ještě jsme přidali ram
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    Jak díry? Nějaké artefakty v obraze? Nemáš fotku?
    jakých her? Graficky náročných? V jakém nastavení?

    To se ti může přehřívat, něco může být poškozený(třeba GPU), špatné nastavení, vysoký OC, špatné ovladače co já vím

    //a co máš za zdroj?
    teploty byly v normálu,dělá to u her třeba The sims 2 a ještě pár dalších
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    10

    Co takhle napsat kompletní sestavu zdroj ram deska atd ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od Halli Zobrazit příspěvek
    teploty byly v normálu,dělá to u her třeba The sims 2 a ještě pár dalších
    Ok,teploty v normálu.Ale pro jistotu,jaký ty teploty přesně jsou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Ok,teploty v normálu.Ale pro jistotu,jaký ty teploty přesně jsou?
    zákl.deska 40
    Cpu 41
    Graf.procesor 46
    seagate48
    kompl dával do kupy kámoš tak se v tom moc nevyznám ale před tím to makalo
    Naposledy upraveno uživatelem Halli: 03-11-2008 v 19:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Jak jsi postupoval při výměně grafické karty? Odinstaloval jsi řádně staré ovladače?
    Zkoušel jsi grafiku i na jiném počítači?

    Můžeš sem už konečně napsat svou kompletní sestavu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    Jak jsi postupoval při výměně grafické karty? Odinstaloval jsi řádně staré ovladače?
    Zkoušel jsi grafiku i na jiném počítači?

    Můžeš sem už konečně napsat svou kompletní sestavu?
    při výměně jsme neodinstalovávali staré ovladače páč ten kdo to dělal nainstaloval nový win.grafiku jsme nezkoušeli jinde,nebylo kde.procesor Intel celeron 1700 ram 1000 gk gf 7300gt zákl deska micro star internationale msi ms 6533g prac pam.10024mb
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prosím o radu.
    Od eWort v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-08-2012, 11:06
  2. Prosím o radu
    Od mafra72 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 15:27
  3. LCD: prosim o radu
    Od ludekj v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-12-2007, 19:29
  4. Prosim o radu
    Od magnum55 v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 21:04
  5. Prosim o radu
    Od Gling-glo v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 13-03-2007, 16:35