Zobrazit výsledky hlasování: Co je pro vás u notebooku nejdůležitější?
- Hlasujících
- 134. Pro hlasování se musíte přihlásit
-
Kvalita displeje
-
Kvalita provedení
-
Multimediální výbava
-
Nízká cena
-
Nízká hlučnost
-
Nízká hmotnost a rozměry
-
Případný servis
-
Rozměrný displej
-
Vysoký výkon
-
Výdrž na baterii
-
17-07-2008, 19:48
Mám ve zvyku odpovídat na otázky trochu obsáhleji, ale tentokrát to zkusím stručně. U notebooku je promě hlavním kritériem kvalita provedení...ten počítač se nesmí rozpadnout při přenášení...poté výdrž baterií...né všude jsou zásuvky...a taky solidní konfigurace...ten notebook musí i něco umět...nu a je to :-)
-
17-07-2008, 20:07
Starousedlík SHW
No podle mě co nejdelší výdrž a hlavně váha ono tahat na zádech nebo v ruce 5 kilo není příjemný
No někdy muže bejt docela vopruz chlazení když máte psát a pod dlaněma máte 60°C tak to taky není moc příjemný
No a výkon hlavně že na tom pude Firefox a nákej kecálek občac náká starší hra
-
17-07-2008, 20:24
Starousedlík SHW
Pro mě je dúležitý výkon,cena,na kvalitu provedení myslím až na 3 místě(možná naivně si myslím,že dnešní notebooky ať je to skoro jakkákoliv značka,musí být kvalitní),jinak baterka u mě nehraje až tak velkou roli..Takže skráceně nejdřív koukam na poměr-cena.výkon a pak na další věci..
-
17-07-2008, 20:30
Pro mě kvalita provedení,výdrž na baterie,dobrý display a případně zaručený servis...
-
18-07-2008, 19:39
Nejdůležitější věci u notebooku jsou pro mě tak jak jsou v pořadí v nabídce. 1. Kvalita displeje 2. Kvalita provedení 3. Multimediální výbava 4.Nízká cena 5.Nízká hlučnost
-
14-02-2009, 21:18
Moderátor / Poděs SHW
odznaceno, imho pro vyber notebooku informacne neprinosny FAQ. kazdy ma sve preference.
-
14-02-2009, 22:12
Obyvatel SHW / Pilot TMF
Pro mě by bylo důležité:
Kvalita zpracování
Výkon
Kvalita displeje
Výdrž na baterku
Rzměry displeje
a pak ten zbytek.
-
14-02-2009, 23:21
Starousedlík SHW
Značka
Kvalita zpracování
Záruka a servis
Bohužel 99% čechů si kupuje ntb pouze podle ceny, jelikož jsou to hlupáci. Občas se stydím, že jsem čech.