Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 4 z 4

Téma: Repro?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Jake repro by jste k tomu doporucili? Ja to vypada s ovladanim hlasitosti? Jsou nutne dva dalkove ovladace (jeden na SPECTRu, druhej na repro)? K cemu je ten velkej kulatej knoflik na SPECTRe ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od shicola
    Jake repro by jste k tomu doporucili? Ja to vypada s ovladanim hlasitosti? Jsou nutne dva dalkove ovladace (jeden na SPECTRu, druhej na repro)? K cemu je ten velkej kulatej knoflik na SPECTRe ?
    Hlasitost zvuku na Spectře je možné ovládat jednak knoflíkem na přední straně a zároveň i infračerveným dálkovým ovladačem. V obou případech je nastavován master volume.
    K využití plného zvukového potenciálu by bylo dobré použít sestavu 7.1 repro, anebo alespoň konfiguraci 5.1. Sestava musí obsahovat zesilovač ať už samostatný, nebo integrovaný.
    Dálkový ovladač Spectry nelze použít pro ovládání reproduktorů, je určen pouze pro tento systém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    cituji z jineho prispevku
    Citace Původně odesláno od Spectra Support
    Pak už jen zbývá aby se MCE "naučily" dálkové ovládání set-top boxu, které pak využijí skrze dodávaný IR blaster pro ovládání externího přijímače. Ve finále tedy budou MCE, respektive dálkové ovládání Spectry, ovládat i set-top box.
    Nejde toto udělat i v případě reproduktorové sestavy ? Myslím tím "zakázat" volume na spectre a ovládat volume na repro ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od shicola
    cituji z jineho prispevku


    Nejde toto udělat i v případě reproduktorové sestavy ? Myslím tím "zakázat" volume na spectre a ovládat volume na repro ?
    Obávám se, že toto nelze. MCE nabízí tuto možnost pouze pro externí přijímače obrazového signálu (TV/SAT).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Repro k PC
    Od yanscha v sekci Audio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-11-2009, 20:39
  2. Repro: Repro k PC
    Od xxxstalkerx v sekci Periferie
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 22:58
  3. Repro 2.1
    Od lubayys v sekci Audio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-07-2008, 18:21
  4. Repro k PC 5.1
    Od Janeks v sekci Audio
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 21:04
  5. Repro ven
    Od Zeli v sekci Audio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 18:49