Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech G9

chesterfield (163)|4.11.2008 22:46
Mate niekto skusenost s touto myskou? Rozmyslam o kupe, ale vaham kvoli tomu, ze ma 4-smerove kolecko, ktore som zazil na jednej mysi od Mrkvosoftu a robilo mi to problemy pri kresleni v AutoCADe ( posuva sa tam cely obraz stlacenim a pridrzanim kolecka ). Dalsi kandidatom je nieco od Razera ( zatial nic konkretne ), ale tiez neviem ako je to u nich so stredovym koleckom ( naklananie do stran ):notsure......Dakujem za pomoc.
brunyyy (8)|4.11.2008 23:00
Mám ji už přes pul roku a mužu ji doporučit.
Kolečko je naprosto přesné a nemám s ním žádné problémy, je to jinná technologie.
jako plus G9 :
+Ergonomie
+2x Grip
+Závaží
+Velké teflony po kterých myš krásně klouže
+Software

jako minus G9 :
-Na tak excelentní myš je v hrozným balení
-Když pořád přendaváš grip tak se začne mlet ale není to žádný problém

Měl jsem už mnoho myší ale G9 sem si nechal.
chesterfield (163)|4.11.2008 23:16
[QUOTE=traxiiik;178788]Mám ji už přes pul roku a mužu ji doporučit.
Kolečko je naprosto přesné a nemám s ním žádné problémy, je to jinná technologie.
[/QUOTE]

Takze ziadne uhybanie kolecka do stran pokial to sam nechcem? To by bolo fajn, ale mas skusenosti s nou aj pri kresleni - AutoCAD,3ds max alebo nieco podobne?
Withman (1337)|4.11.2008 23:36
Toho kolečka se neboj. To je OK. Já bych určitě do G9 šel, navíc šla brutálně s cenou dolů, takže se vyplatí. :thumb
chesterfield (163)|4.11.2008 23:40
[QUOTE=Withman;178800]Toho kolečka se neboj. To je OK. Já bych určitě do G9 šel, navíc šla brutálně s cenou dolů, takže se vyplatí. :thumb[/QUOTE]

Pozeram ju teraz v alze - 1791 SKK. Kolko stala predtym ?
Withman (1337)|4.11.2008 23:46
Když přišla, tak vycházela kolem 2,5k Kč...dneska se prodává v kamených krámech kolem 1,6k, což je cena kde bývala G5.