Hacknutí Product key Windows
Zdravím, pouze teoreticky mám dotaz jestli lze hacknout product key u legálních windows. Tak že by padly okna???? Nebo že by ten key přestal fungovat a ba naopak by fungoval tomu hackerovi???
Myslim tim situaci kdy se nekdo z venčí nabourá do vašeho počítače.
Myslim tim situaci kdy se nekdo z venčí nabourá do vašeho počítače.
Nevím, proč by to někdo dělal jen kvůli Product Key, když existují Product Key s kterými i projdeš kontrolou legálnosti
nestacilo by se nabourat k tobe, ale musel by se nabourat i do MS a zmenit u nich udaje o aktivaci toho cisla, protoze MS vi na jakem zeleze to bylo aktivovane a pri aktivaci na jinym to neprojde... samotny cislo je docela bezceny...
Zas tak těžké to podle mě není. Teoreticky se dá přečíst přes vzdálenou plochu Everest (který umí přečíst klíč) a nebo ho můžeš najít a změnit přes regedit. Stačí se jen přihlásit z jiného počítače do tvého, ale to už je trochu paranoia. :)
[QUOTE=-HoNY-;179938]Zas tak těžké to podle mě není. Teoreticky se dá přečíst přes vzdálenou plochu Everest (který umí přečíst klíč) a nebo ho můžeš najít a změnit přes regedit. Stačí se jen přihlásit z jiného počítače do tvého, ale to už je trochu paranoia. :)[/QUOTE]
to by se tykalo jen toho jestli se ten key da zjistit, to nepochybne ano, ale ta dalsi cast uz je dost sci-fi: ak že by padly okna???? Nebo že by ten key přestal fungovat a ba naopak by fungoval tomu hackerovi???
to by se tykalo jen toho jestli se ten key da zjistit, to nepochybne ano, ale ta dalsi cast uz je dost sci-fi: ak že by padly okna???? Nebo že by ten key přestal fungovat a ba naopak by fungoval tomu hackerovi???