WoW: Wrath of the Lich King jdete tam taky ?
cuus taky parite wowko a uz se tesite na novy datadisk ? Jdete se taky podivat a hnedka koupit tuhle novou pecku na akci do elektra do Zličína ? Kdo neví tak více infa tady http://www.cdprojekt.cz/wotlk/ , myslim, že pripadnou registraci muzete vyhrat veci ohledne wowka.
A co vy a WOWKO ? hrajete / nehrajete, co na tu "závisláckou" hru vlastně říkáte ?
A co vy a WOWKO ? hrajete / nehrajete, co na tu "závisláckou" hru vlastně říkáte ?
To závisláckou bych nedával do uvozovek, je to hodně návyková hra a spousta lidí je opravdu závislech :)
Hrál jsem to celkem pár měsíců na oficiálním realmu Drak'thul. A pro nedostatek času (díky bohu) jsem to přestal hrát. Hra je to hodně návyková a jelikož mám rád Warcraft celkově, tak mě bavila. Přečetl jsem všechny doposud dostupné knížky v češtině + hraju už pár roků Warcraft 3.
Hrál jsem to celkem pár měsíců na oficiálním realmu Drak'thul. A pro nedostatek času (díky bohu) jsem to přestal hrát. Hra je to hodně návyková a jelikož mám rád Warcraft celkově, tak mě bavila. Přečetl jsem všechny doposud dostupné knížky v češtině + hraju už pár roků Warcraft 3.
Hrál jsme to asi dva roky na Dragonmawu EU, před patchem se Sunwell Plateau jsem zkončil a jsem za to rád, protože jsem byl fakt krutě závislej. Původně jsme myslel, že se k tomu s datadiskem vrátím, ale rozmyslel jsem si to.
Taky jsem hrál WOW, hlavně na koleji VŠ. Byl jsem na serverech Ankaris a na spojce. Je opravdu hodně návyková, to jsem hrál s kámošem na pokoji cca 12 hodin denně, pak ale už nebyl čas... Ještě se k němu občas vracím, ale je to tak časově náročná hra, že se to nedá. Nicméně je vynikající a mít víc času jsem u ní pořád. Teď bych se určitě podíval po datadisku, může být velmi zajímavý ;).