Ahoj,
objednal jsem si tento monitor: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a pres pulku monitoru je jakási mastná skvrna, která je patrná pouze z určitého úhlu, když se na panel svítí. Zkoušel jsem to vyčisti, ale zdá se to jakoby pod tím.
Je to vada hodná na reklamaci?
objednal jsem si tento monitor: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a pres pulku monitoru je jakási mastná skvrna, která je patrná pouze z určitého úhlu, když se na panel svítí. Zkoušel jsem to vyčisti, ale zdá se to jakoby pod tím.
Je to vada hodná na reklamaci?
sice jsem o nicem takovem nikdy neslysel, ale pokud to chapu spravne tak bych urcite reklamoval (pokud se nejedna treba jen o mapy z mizerneho podsviceni nebo tak neco)
No, já při představě toho šílenýho dohadování o skvrně, která je vidět jen na vypnutém a která při normálním provozu nevadí (nebo tu o tom nebylo nic řečeno) bych šel cestou vrácení bez udání důvodů.
Třeba je to něco, co za nějakou dobu přeroste do jednoznačně reklamační záležitosti. Aby to ale nebylo za cca 2roky...
Jinak, podle popisu si říkám...nelepěj se na LCD antireflexní fólie? Vypadá to jako by byla částečně odlepená.:notsure
Třeba je to něco, co za nějakou dobu přeroste do jednoznačně reklamační záležitosti. Aby to ale nebylo za cca 2roky...
Jinak, podle popisu si říkám...nelepěj se na LCD antireflexní fólie? Vypadá to jako by byla částečně odlepená.:notsure