Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ukládání dat ze sítě

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    40

    Mám sesiíťovaný NTB s PC.Chci nasdílet 6GB soubor normlně ho nasdílím a oba PC se vidí ,ale když ho chci zkopírovat do NTB tak mi píše že není dostatek místa na disku i když na jdné části disku je 10GB a na druhé 15GB.nevíte jak to mám dostat do ntb?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele KEOSAN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    976

    Pouzit 8GB USB flash disk ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    40

    nemám žádnou flash věc větší jak 2GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Imation Apollo 250GB by nepomohlo? pripadne v total commanderu nebo winraru rozsekat soubor na mensi casti a pak znovu slozit

    primo na tom cilovem PC nejaky velky soubor bez problemu zkopirujes? jinak ta sit funguje bez problemu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    40

    Imation Apollo 250GB nemám doma. Síť funguje bez problému ,ale to rozkouskování mi nenapadlo.Menší soubory NTB snese přenést.Zkusím to díkec
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    40

    tak už vím čím to bylo.Na FAT32 se nedají ukládat soubory větší než 4GB a když jsem disk sformátoval na NTFS tak to už šlo v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Tak to je odpověď co mě při čtení vašeho dotazu ihned napadla. Nakonec jste na to přišel sám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    ja vul ted jsem v rozsirene statistice otviral to tema... rikam si 8GB - sakra ze on tam ma FAT... no a ono uz je dvakrat pozde
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. uTorrent ukládání do sítě
    Od Swep v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2012, 21:22
  2. PC zatuhne na 10 vteřin při ukládání
    Od thaavi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 21:27
  3. Ukládání videa
    Od B.Gen.Jack.O.Neill v sekci Internet
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-01-2009, 14:05
  4. Holografické ukládání dat :)
    Od crasher.km v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-06-2008, 21:25
  5. Maple 11 - pád při ukládání
    Od Forty v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-03-2008, 17:07