Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 50

Téma: Můžu mít 3x 256MB Ram??

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    Tak jj, ja vyndam grafiku a ty treti ramky, pak to zapnu, ale nvm co tam uvidim, kdyz nebude monitor, takze grafiku necham, ale jak vypada ta baterka zakl. desky? neni to takovy maly, kulaty a stribrny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    chystas se nam nekdy v tomto tisicileti sdelit jakou ram si tam mel a jakou si tam pridaval?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    Tak jj, mam tam 256M DDR400 DIMM 2.5-3-3 a ta tam je 2x a pak jsem tam pridal PC 133/256M-16X16.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Banned
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    359

    S L Á V A
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    prosimte, kolik ta nova ramka ma zarakez na te hrane kde ma kontakty?

    protoze podle toho cos napsal ses snazit vrazit do desky uplne jinej typ pameti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    Zarazek? Myslir Ty Pametovy Moduli Bo Co To Je? Je Jich Tam Jinak 8
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    Zarazek? Myslir Ty Pametovy Moduli Bo Co To Je? Je Jich Tam Jinak 8
    vem si proboha tu ramku do ruky. Vidis tu stranu kde mas zlate kontakty? Nekde uprostred bys mel mit jednu diru/prohluben/kratek/obraceny duty ucko, proste zarazku. Mas tam jen jednu nebo na celem tom modulu na strane kde sou kontakty mas tech zarazek vic, treba dve?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    No, Mam Dve, Jedna Uprostred Velka, Druha Na Levo Mala
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    No, Mam Dve, Jedna Uprostred Velka, Druha Na Levo Mala
    A ty ramky ktery ted mas v pocitaci maj jen jednu zarazku ze?


    Proboha, jak si to tam narval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    No Ma Jednu Uprostred. Sla Tam Dat Hur No, Ale Sla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    No Ma Jednu Uprostred. Sla Tam Dat Hur No, Ale Sla.
    A ta deska, ta deska ma vsechny 3-4 sloty a vsechny maj jen jednu zarazku nebo dva sloty maj jednu zarazku a dva maj dve zarazky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    Mam Tam 3 Sloty. A Vsechny 3 Maji Jen Jednu Zarazku
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    Mam Tam 3 Sloty. A Vsechny 3 Maji Jen Jednu Zarazku
    Tak to gratuluju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    No A Muzu Vedet Co Mam Kupovat Novyho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    No A Muzu Vedet Co Mam Kupovat Novyho?
    Mozna by bylo vhodne neco jako http://www.ezamecnictvi.cz/detail/vi...amek-fab-1466/

    zkusis napsat ten typ desky ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DDR2: jaké DDRII můžu použít pro rozšíření
    Od Tanajewski Michal v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 13:10
  2. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-03-2009, 19:37
  3. Můžu vymazat za chodu CMOS?
    Od kirby16 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 17:31
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 16:03
  5. Jaký OS můžu nainstalovat?
    Od Spectra Support v sekci Spectra - FAQ (z HW i SW oblasti)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 02:16