Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 50

Téma: Můžu mít 3x 256MB Ram??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli muzu mit ve svem PC 3x 256MB Ram?? Děkuji za odpověď..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Hmm, co takhle napsat aspon model desky ?
    Ale jinak by to problem byt nemel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    No ja ti branit nebudu.

    Ale na 99% muzes, zalezi na chipsetu a na tom zdali chces mit dual channel aktivni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Nevidim duvod proc ne, pokud je na desce dost slotu. Ale i pokud se jedna o starsi desku, tak bych koupil klidne i vetsi moduly, vzhledem k jejich cene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Redaktor SHW / Digimanie Avatar uživatele Milan Šurkala
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    174

    No, můžeš, ale otázka zní: "Proč bys to dělal?" Pravděpodobně nižší výkon, nižší stabilita. Pokud to vůbec bude fungovat. Ono teoreticky by tomu nic bránit nemělo, ale ne každá deska (nebo procesor v případě Athlonů 64) to jen tak bez problémů pobere. Raději jeden velký modul než kupa malých o téže kapacitě vcelku. Ale nevím v jaké jsi situaci a proč zrovna 3×256MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    No, Takze Jsem Tam Pridal 1x 256 A Pc Nende, Proste Vse Zapojim A Nende, Pc Se Zapne, Ale Sviti Led Dioda Zapnuti(zelena) A Prce Hdd(cervena). Jinak Nic Vic, Vsechny Vetracky Jdou, Snad Krome Grafiky. Takze Jsem Jako Docela Nasranej A Nvm Co S Tim. Pls Help.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    A Nvm Co S Tim. Pls Help.
    A sestavu nam uz napises nebo co?

    Mimo to by nebylo od veci napsat aj jake ramky mas a jake si pridaval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    Aha A Pro Pridani Ramek Je Dulezita Sestava Jo? Jinak Teda Intel Celeron 2.4ghz, 512mb Ram(2x 256mb Ram), Ge Force Fx5000series 128mb, Eurocase 300w.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    Aha A Pro Pridani Ramek Je Dulezita Sestava Jo
    1) ano, je
    2) pis normalne
    3) tak znova. Napis nam jakou mas zakladni desku
    4) napis nam jake presne ramky si tam mel a jake si pridaval (hlavne frekvence a casovani)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Pro zjištění modelu základní desky použij třeba program Everest, resp. tím, že jde o starší desku, ti to nejspíš řekne i starší předchůdce Everestu AIDA32.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    Takze tu zakladni desku vam nenapisu, pac uz jsem psal jednou, ze mi nende PC. jinak bych sem nazev hodil. ty 1x 256 jsem si pujcil od kamosa, takze to asi bude tim.:-(
    Naposledy upraveno uživatelem horsefeathers213: 09-11-2008 v 08:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    Takze tu zakladni desku vam nenapisu, pac uz jsem psal jednou, ze mi nende PC. jinak bych sem nazev hodil. ty 1x 256 jsem si pujcil od kamosa, takze to asi bude tim.:-(
    To je tak tezky otevrit case a podivat se na desku fyzicky?

    A jaky pameti si tam mel a jaky si tam chtel davat bys nam taky uz mohl napsat.


    Jinak pokud ti pc nenabootuje ani po te co si odstranil tu treti pamet tak proved clear cmos.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Pro zjištění modelu základní desky použij třeba program Everest, resp. tím, že jde o starší desku, ti to nejspíš řekne i starší předchůdce Everestu AIDA32.
    Sice ty programy neznám, ale s největší pravděpodobností berou data z DMI, takže by mělo být úplně jedno, kterej se použije.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    No pc nenabootuje ani po vyndani treti pameti. jak tedy prosim provedu clear cmos?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xstreetfighter
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    462

    SOLID!uz dlouho sem se tak nepobavil pri cteni...
    0.0)vyndej kabel ze zdroje aby te neco nedokopalo
    0.1) dostan se dovnitr pocitace
    1.0)vyndej baterku co mas na zakladni desce-opatrne, nejlepe rukou!!!
    2.0)vydelej vsechno co si tam daval sám svým pricinenim
    3.0)nech tam jen to, co tam bylo puvodne-puvodni RAM na puvodnim slotu!!!
    3.1)vrat baterku co si vydelal zpet na jeji misto a nepoplet si strany (poly)
    3.2) dej kabel do zdroje, zapni pocitac, mel by najet, protoze si vsechno co si tam zastrcil vydelal a nechal tam jen to, co tam bylo puvodne
    4.0)podivej se, co je to za model desky+nazev firmy
    5.0)normalne to sem napis
    6.0)co je to za typ RAM? DDR 333,400.xxx, II,III? (pocitam ze to budou 333,vetsinou je to tam napsane)
    Naposledy upraveno uživatelem xstreetfighter: 09-11-2008 v 21:05 Důvod: navod nekompletni
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DDR2: jaké DDRII můžu použít pro rozšíření
    Od Tanajewski Michal v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 13:10
  2. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-03-2009, 19:37
  3. Můžu vymazat za chodu CMOS?
    Od kirby16 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 17:31
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 16:03
  5. Jaký OS můžu nainstalovat?
    Od Spectra Support v sekci Spectra - FAQ (z HW i SW oblasti)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 02:16