Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli muzu mit ve svem PC 3x 256MB Ram?? Děkuji za odpověď..![]()
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli muzu mit ve svem PC 3x 256MB Ram?? Děkuji za odpověď..![]()
Hmm, co takhle napsat aspon model desky ?
Ale jinak by to problem byt nemel.
No ja ti branit nebudu.
Ale na 99% muzes, zalezi na chipsetu a na tom zdali chces mit dual channel aktivni.
Nevidim duvod proc ne, pokud je na desce dost slotu. Ale i pokud se jedna o starsi desku, tak bych koupil klidne i vetsi moduly, vzhledem k jejich cene.
No, můžeš, ale otázka zní: "Proč bys to dělal?" Pravděpodobně nižší výkon, nižší stabilita. Pokud to vůbec bude fungovat. Ono teoreticky by tomu nic bránit nemělo, ale ne každá deska (nebo procesor v případě Athlonů 64) to jen tak bez problémů pobere. Raději jeden velký modul než kupa malých o téže kapacitě vcelku. Ale nevím v jaké jsi situaci a proč zrovna 3×256MB.
No, Takze Jsem Tam Pridal 1x 256 A Pc Nende, Proste Vse Zapojim A Nende, Pc Se Zapne, Ale Sviti Led Dioda Zapnuti(zelena) A Prce Hdd(cervena). Jinak Nic Vic, Vsechny Vetracky Jdou, Snad Krome Grafiky. Takze Jsem Jako Docela Nasranej A Nvm Co S Tim. Pls Help.
Aha A Pro Pridani Ramek Je Dulezita Sestava Jo? Jinak Teda Intel Celeron 2.4ghz, 512mb Ram(2x 256mb Ram), Ge Force Fx5000series 128mb, Eurocase 300w.
Pro zjištění modelu základní desky použij třeba program Everest, resp. tím, že jde o starší desku, ti to nejspíš řekne i starší předchůdce Everestu AIDA32.
Takze tu zakladni desku vam nenapisu, pac uz jsem psal jednou, ze mi nende PC. jinak bych sem nazev hodil. ty 1x 256 jsem si pujcil od kamosa, takze to asi bude tim.:-(
Naposledy upraveno uživatelem horsefeathers213: 09-11-2008 v 09:59
Sice ty programy neznám, ale s největší pravděpodobností berou data z DMI, takže by mělo být úplně jedno, kterej se použije.
No pc nenabootuje ani po vyndani treti pameti. jak tedy prosim provedu clear cmos?
SOLID!uz dlouho sem se tak nepobavil pri cteni...
0.0)vyndej kabel ze zdroje aby te neco nedokopalo
0.1) dostan se dovnitr pocitace
1.0)vyndej baterku co mas na zakladni desce-opatrne, nejlepe rukou!!!
2.0)vydelej vsechno co si tam daval sám svým pricinenim
3.0)nech tam jen to, co tam bylo puvodne-puvodni RAM na puvodnim slotu!!!
3.1)vrat baterku co si vydelal zpet na jeji misto a nepoplet si strany (poly)
3.2) dej kabel do zdroje, zapni pocitac, mel by najet, protoze si vsechno co si tam zastrcil vydelal a nechal tam jen to, co tam bylo puvodne
4.0)podivej se, co je to za model desky+nazev firmy
5.0)normalne to sem napis
6.0)co je to za typ RAM? DDR 333,400.xxx, II,III? (pocitam ze to budou 333,vetsinou je to tam napsane)
Naposledy upraveno uživatelem xstreetfighter: 09-11-2008 v 22:05 Důvod: navod nekompletni