Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 8 z 33 PrvníPrvní ... 67891018 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 492

Téma: Přetaktování Core 2 Duo E8400 (výsledky/nastavení)

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    33

    No tak prvni problem byl ten ze sem ho asi nejak blbe zacvakl a byl uplne spadlej.On se tam dost tezce daval.Tak sem vyndal desku a dal ho tam poradne.Ted to davam dohromady.Prosim te nechces mi pisnout na icq at nemusim cekat na odpovedi.Prosim.
    Naposledy upraveno uživatelem ssendy: 19-12-2008 v 19:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Takže to proměř znovu. Musíš vyměnit pastu, jestli byl povolený.
    Na to ICQ by to sice šlo, ale můžou se vyskytnout věci, které nebudu vědět, nebo to někdo jiný tady bude vědět líp a hlavně, když tu vyřešíme nějaký problém, může se poučit někdo jiný. Například už teď má tahle dnešní diskuse ten výsledek, že až sem zase někoho odkážu, podívá se nejdřív, jestli třeba nemá povolený chladič. Od toho tu fórum je.
    BTW, měl jsem trochu rozlítáno, teď už bych tu měl být víceméně pořád.
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 19-12-2008 v 19:20
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    33

    Tak uz to startuju a jdu udelat znovu ten testik.Tak uz se to zlepsilo asi po 5 minutach v testu je teplota v occt 52 stupnu a a core temp ukazuje 47.Ale pomalu to jde nahoru.
    Naposledy upraveno uživatelem ssendy: 19-12-2008 v 19:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od ssendy Zobrazit příspěvek
    Tak uz to startuju a jdu udelat znovu ten testik.Tak uz se to zlepsilo asi po 5 minutach v testu je teplota v occt 52 stupnu a a core temp ukazuje 47.Ale pomalu to jde nahoru.
    Mě taky OCCT ukazoval o cca 5°C víc než CoreTemp. Na jiném exempláři téhož spřažení (E8400+EP35DS3) byly teploty identické. Neptej se mě proč, netuším. Jinak, to drobné kolísání teploty je normální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    33

    Tak ted k tomu taktovani.Chci to dostat jen na 3.6Stane se neco kdyz dam primo 400x9 a na ty ramky tam dam 2.0.A volty necham porad automaticky?Ale porad nevim co je to to EIST, C1E, DES disabled.Kde to je?Prohledal sem snad celi bios
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Zkusit to můžeš, ale až ti to bude padat, stejně budeš muset jí postupně dolů a zjišťovat, kdy už to nepadá. IMHO je lepší jít pomalu nahoru. Aspoň neriskuješ poškození čehokoli. Zabere to sice víc času, ale aspoň si to líp zažiješ. Projdi si, jak jsem to dělal já, můžeš vynechat některé mezistupně. Tvůj kousek křemíku může být o dost jinačí než můj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od ssendy Zobrazit příspěvek
    Ale porad nevim co je to to EIST, C1E, DES disabled.
    Šetřící funkce,co ti při nečinosti snižují násobič procesoru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od ssendy Zobrazit příspěvek
    Tak ted k tomu taktovani.Chci to dostat jen na 3.6Stane se neco kdyz dam primo 400x9 a na ty ramky tam dam 2.0.A volty necham porad automaticky?Ale porad nevim co je to to EIST, C1E, DES disabled.Kde to je?Prohledal sem snad celi bios
    EIST a C1E v Advanced BIOS Features (múžeš nechat zapnuté), DES - pokud ho máš nainstalovaný - ve Windows (vypnout)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    33

    Tak asi neco delam spatne dal sem 369x9 a ty ramky sem dal na 2.0,voltage control sem dal na automaticky a kdyz dam test occt tak teplota hned leti na 67 stupnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Osobně bych vypnul všechno.až si najde stabilní frekvenci atd,tak si to může zapnout a pozorovat jestli ty šetřící funkce nedělejí bordel,jak se někdy stává..
    EDIT:Na box poměrně normální teploty..
    EDIT2:Toho,že máš Freezer sem si nevšim..To je na Freezer moooc.Nepřidával si napětí?
    Naposledy upraveno uživatelem SamecP: 19-12-2008 v 20:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    S Freezerem nemám zkušenosti... Točí naplno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    33

    tak nevim proc to dela.At zvednu treba jen na 345x9 tak teplota vyleti nahoru strasne moc. Core temp VID-1,2500v to jezaklad desky.Me se to zda moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Citace Původně odesláno od ssendy Zobrazit příspěvek
    tak nevim proc to dela.At zvednu treba jen na 345x9 tak teplota vyleti nahoru strasne moc.
    To je tím automatickým napětím. Deska mu prostě dává moc. Musíš zadávat ručně.

    Citace Původně odesláno od ssendy Zobrazit příspěvek
    Core temp VID-1,2500v to jezaklad desky.Me se to zda moc.
    Koukni se do CPU-Z, kolik mu pouští v zátěži.
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 19-12-2008 v 20:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od meeee Zobrazit příspěvek
    To je tím automatickým napětím. Deska mu prostě dává moc. Musíš zadávat ručně.
    Pravda, teď si to vybavuju... Napětí nech, jaký tam je, jen místo Normal nastav těch 1,25 nebo kolik natvrdo. Až když jsem se protaktoval výš a začalo se to řítit, zvedal jsem o stupeň výš na cca 1,31.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od meeee Zobrazit příspěvek
    Koukni se do CPU-Z, kolik mu pouští v zátěži.
    V zátěži by to mělo padat níž. Fanynek o tom tady někde výše psal (VDrop, VDroop)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 33 PrvníPrvní ... 67891018 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přetaktování E8400
    Od kadett v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-01-2010, 18:18
  2. Socket 775: E8400 OC nastaveni v Biosu..MSI V7.3
    Od Ferror v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-03-2009, 19:17
  3. Socket 775: Pretaktovani E8400 na desce GIGABYTE GA-X48-DQ6 s DDR2 2x2GB a jeho napeti aj.
    Od Subtech v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-01-2009, 08:06
  4. Radeony: Výsledky přetaktování Asus 1950Pro
    Od Polsonside v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2007, 07:03
  5. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 21-09-2007, 09:57