prodejci notebooků
Ahoj
Poraďte mi s koupí notebooku okolo 20.000
Abych si na něm zahrál slušnější naročnější hru, a aby se na něm dalo pracovat s videem.
A důležitej dotaz! Pujdou ceny před vánocema nahoru či dolu. A jak to bývá po vánocích? Máte zkušenosti.Napište Děkuju.
Poraďte mi s koupí notebooku okolo 20.000
Abych si na něm zahrál slušnější naročnější hru, a aby se na něm dalo pracovat s videem.
A důležitej dotaz! Pujdou ceny před vánocema nahoru či dolu. A jak to bývá po vánocích? Máte zkušenosti.Napište Děkuju.
velikost ? bude se casto prenaset ? pozadavek vydrze na baterie ?
imho ted pujdou ceny nahoru - kvuli dolaru :(
napada me [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
imho ted pujdou ceny nahoru - kvuli dolaru :(
napada me [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ceny půjdou nahoru, o Vánocích se vždycky hodně kupuje, není důvod nezdražit, lidi koupí i za zvýšené ceny. Prodejci nemají absolutně co ztratit ( pokud teda samozřejmě mají rozum a nezvednou cenu noťasu o pět tisíc ).
Takže bude nejlepší počkat po ježurovi, až opadne nakupni horečka a lidi utratí penize. A taky asi sledovat vyvoj ceny dolaru.
na velikosti ani váze notebooku mi nesejde. nosit ho budu sice denně ale jen do auta a to par desitek metrů.
chtěl bych aby měl tak 17 displej nejlépe
grafika 512 MB
paměť 4GB ale pokud stačí na práci s videem tak 3G
Všude se dočítam že je lepší pro přenos 15" než 17" je to kvuli výdrži?Nebo velikosti.
Hlavně bych chtěl aby hodně vydržel, protože já jsem hroznej a určitě dostane zabrat.
na velikosti ani váze notebooku mi nesejde. nosit ho budu sice denně ale jen do auta a to par desitek metrů.
chtěl bych aby měl tak 17 displej nejlépe
grafika 512 MB
paměť 4GB ale pokud stačí na práci s videem tak 3G
Všude se dočítam že je lepší pro přenos 15" než 17" je to kvuli výdrži?Nebo velikosti.
Hlavně bych chtěl aby hodně vydržel, protože já jsem hroznej a určitě dostane zabrat.
Kvůli obojímu. 17 displej má kvůli svoji velikosti .větší spotřebu. A taky je těžší. A váhu zvyšuje ještě i to, že celý NB musí být kvůli němu větší.
Pokud nevadí, že má 15,4:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
edit: No po vánocích ceny určitě půjdou dolů. Pokud teda nějak razantně nestoupne dolar.
Pokud nevadí, že má 15,4:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
edit: No po vánocích ceny určitě půjdou dolů. Pokud teda nějak razantně nestoupne dolar.