To je neférPůvodně odesláno od Karel Polívka
![]()
To je neférPůvodně odesláno od Karel Polívka
![]()
Stejně jako sám život :-)Původně odesláno od BlackFrog
No mam takovy pocit ze takova odpoved tam ani nebyla. 2x jsem to kontroloval, ale klidne je mozne ze se pletuPůvodně odesláno od boboco
Byly tam obě...Původně odesláno od Lucas
![]()
tak dnes si to skontroluj kludne trikrat ;-)Původně odesláno od Lucas
jaka byla vcerejsi otazka? ted mi nejak vypadla![]()
Myslim, ze se ptali na to, jestli Foxconn na nejaky svy mobo pouziva heatpipe technologii.Původně odesláno od BlackFrog
jo to je vono... v mailu sem totiz zistil ze mam spravnou odpoved ale vubec sem si nemoh zpomenout na co.. akorat sem vedel ze sem si nebyl uplne jistej...Původně odesláno od tequilla
![]()
inak to som si nemyslel ze ani jedna jedina doska od Foxconnu nema heat-pipe. Mali by s tym niečo spraviťPůvodně odesláno od tequilla
![]()
takze mas spatnou odpoved? ja sem proste projel par e-shopu a kdyz sem na nahledech nkde heat-pipe nevidel tak sem dal ne... a mel sem stestiPůvodně odesláno od Frog
![]()
Take se mi to nechtelo verit, ale google na dotaz foxconn+heatpipe vyhodil akorat odkazy na nejakej chladic cpu nebo gpu...Radsi jsem si ale dal tu praci a zkouknul vsechny desky s novejsima chipsetama, abych si byl uplne jistej.Původně odesláno od Frog
asi som to zle napisal, viem ze nema foxconn heat pipe na MB, preto som dal do opovedie "ne". ale sa čudujem že je tomu tak, aktivne chladenie pridava daľšie decibely, preto heat pipe by sa aspon do vyšších modelov určite hodiloPůvodně odesláno od BlackFrog
o vikendu neni expertiada?
Ne Expertiada je jen ve vsedni dny.Původně odesláno od BlackFrog
Nikoli.Původně odesláno od BlackFrog
http://www.svethardware.cz/pravidla-soutezi