Chtěl bych se poptat na Váš názor ohledně otázek v Expertiádě. Jako Expertiáda mi to v současné době moc nepřipadá. Otázky typu: "Kolik barev plexi má společnost Fox v nabídce?" podle mě nepatří do soutěže s názvem Expertiáda. Chápu, že je to dobrá možnost zviditelnit firmu a upozornit na její přednosti a u Foxu mi to ani nevadilo, vzhledem k tomu kolik hodnotných cen do soutěže nabídlo, ale pokud to bude podobné i s nastávající společností Nets nebo jako to bylo s JSC a Ridea, tak to člověka za chvilku přestane bavit. Uvědomí si, že tolik času věnovat reklamě, aby měl mizivou šanci vyhrát nějaký pochybný výrobek (viz zdroje LC), je úplná zbytečnost! Dělá tak ze sebe trochu blbouna!
Samozřejmě je nutné, aby něco motivovalo společnosti, které ceny do soutěže věnují a tak by to chtělo najít rozumný kompromis...
Co třeba omezit počet "reklamních" otázek, třeba na 1-2 z 10. Pak si myslím, že většina čtenářů by to bralo jako daň a určitě, pokud by daná firma měla co nabídnout, se podívala trochu podrobněji na jejich stránky. Zbytek otázek by mohl být volen tematicky nebo jakkoli jinak, ale hlavně, aby odpovídal názvu soutěže.
Co si o tom myslíte?