Časté restartování
Ahoj mám takový problém s restartováním PC sice mi to nedělá vždy ale občas ano.Dělá mi to skoro při všem např.Když jsem na internetu...Když hraju PC hru...A nebo když mi PC najede do windowsu.Potom zmodrá obrazovka a je tam něco napsaný a vím že první 2 slova jsou Byli potíže...PC mám skoro nový...Windows už jsem přeinstaloval...Prosím o pomoc...
PC:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual
Core processor 5000+
2.61 GHz ,2.00GB RAM
ATI Radeon X1900 Series
ATI Radeon X1900 Series Secondary
PC:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual
Core processor 5000+
2.61 GHz ,2.00GB RAM
ATI Radeon X1900 Series
ATI Radeon X1900 Series Secondary
Sry jsem začatečník vím jenom zdroj 350w jaký memtest sry jsem začatečník
BSOD jsem zjišťoval co to je a dělá mi to přímo tohle i když ne přímo při té akci ale tohle mi to dělá z modrá obrazovka a je tam něco napsaný ale mě to dělá rychle že to nejde ani přečíst někdy to jde někdy ne koukni jsem
BSOD jsem zjišťoval co to je a dělá mi to přímo tohle i když ne přímo při té akci ale tohle mi to dělá z modrá obrazovka a je tam něco napsaný ale mě to dělá rychle že to nejde ani přečíst někdy to jde někdy ne koukni jsem
BSDO je ona modrá obrazovka. Pokud se to hned restartuje, proveď toto. Tento počítač -- kontex menu Vlastnosti -- záložka Upřesnit -- Spuštění a zotavení systému - Nastavení - odškrtni Automaticky restartovat. Pak by Ti měla zůstat zobrazená BSOD a opiš, to co je tam zapsáno za chybu.
Nahraj si Everest a v sekci Počítač - Přehled opiš co to je za sestavu. Zdroj zjistíš jedině tak, že otevřeš case
Nahraj si Everest a v sekci Počítač - Přehled opiš co to je za sestavu. Zdroj zjistíš jedině tak, že otevřeš case
Hele to Automaticky restartovat jsem měl zaškrtnuté a když jsem to nastavil a ukončil to okno tak se nic nestalo Everest si stáhnu
Ono se nic nestane, jen pokud Ti to spadne a máš to odškrtnuté, nerestartuje se automaticky pc a zůstane zobrazené BSOD z něhož opíšeš onu chybu. Restartuješ potom ručně.