Zdravím,
mám v plánu pořizovat LCD monitor 24" palců a nevím jaký.
mám několik dodatků co bych si od tohoto monitoru představoval.
1) upevnění na zeď
2) i když budu montovat na zed chci aby byl motor polohovatelný
3) cena cca 8000
4) pokud možno nechci TN monitor ale to se asi do 8tis. nevejdu co?
děkuji za vaše nápady...
mám v plánu pořizovat LCD monitor 24" palců a nevím jaký.
mám několik dodatků co bych si od tohoto monitoru představoval.
1) upevnění na zeď
2) i když budu montovat na zed chci aby byl motor polohovatelný
3) cena cca 8000
4) pokud možno nechci TN monitor ale to se asi do 8tis. nevejdu co?
děkuji za vaše nápady...
Myslím, že polohovatelnost na zdi nebude v monitoru, ale spíš s pomocí něčeho na způsob tohohle: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
A tím, že 24" non-TN bude do 8k problém, máš pravdu. První rozumný je až [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Co na tom hodláš provozovat?
A tím, že 24" non-TN bude do 8k problém, máš pravdu. První rozumný je až [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Co na tom hodláš provozovat?
do 8000 to bude dost problem. skus pohladat vypredajove kusy. mne sa podarilo kupit HP LP2465 za 5700 Sk bez dph. inak ako uz bolo spominane, najlacnejsi, resp. jeden z najlacnejsich non-TN je HP 2475.
deeean: klasika: hry, filmy ale poslední dobou i dost fotky. takže...
já nic proti tn nemám. ale slyšel jsem že sou nic moc. já momentálně vlastním 19" prestigio P391 což je TFT a vyhovuje max ale chtěl bych něco většího abych mohl využít potenciál grafiky (HD 4870)
jinak tu polohovatelnost jsem myslel kdyby monitor nebyl přidělaný na zdi.. prostě aby tam byla
já nic proti tn nemám. ale slyšel jsem že sou nic moc. já momentálně vlastním 19" prestigio P391 což je TFT a vyhovuje max ale chtěl bych něco většího abych mohl využít potenciál grafiky (HD 4870)
jinak tu polohovatelnost jsem myslel kdyby monitor nebyl přidělaný na zdi.. prostě aby tam byla