Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: teplota

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    38

    ahojte mam teplotu procesora 67 je to normal? mam:
    Základná doska : Asus M3A
    Čipset : AMD RD770
    Procesor : AMD Phenom X4 9550 @ 2200 MHz
    Fyzická pamäť : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )
    Grafická karta : ATI Radeon HD 4800 Series
    zdroj: Enermax pro 82 525w

    EDIT: strasne to huci ... neviem ci zdroj alebo vetrak na procesore
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    No je to docela dost.Čim to chladíš,boxem?Co používáš na měření teplot?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    38

    mam thermaltake skrinu ale na procaku je ventilator a pouzivam pcwizard
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Zkus změřit teplotu Core Tempem nebo Everestem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Citace Původně odesláno od Manu Zobrazit příspěvek
    na procaku je ventilator
    takže BOX (dedukce), chtělo by to možná lepší chladič, přecijen chladit čtyřjádro už chce nějakej ten výkon. Kdybys do toho chtěl investovat:
    1) málo
    2) víc nebo víc
    3) hodně nebo hodně

    Vybral bych si něco z víc
    S takovým chlazením by se dal už činit i nějaký ten OC.
    A teploty Core Tempem - viz zdejší sekce download. //Everest stačí
    //Jinak co máš za case a jak je tam řešený chlazení?
    Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 12-11-2008 v 21:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    38

    no podla everestu ma PCU 64 a otacky ventilatora su 5700 .... je to dost velka teplota a kvoli tomu ventilatoru to moze hucat? je to vela tych 5700?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Ještě čim zatěžuješ cpu?Ta teplota neni nijak tragická,ale měla by být menší..U toho chladiče bych se přikláněl k Cooler Master Hyper 212.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    38

    myslim ze toto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8992164 ale namiesto 350w som teraz zmenil na 525w zdroj co som si kupil ... a na boku skrinky je taky valec ktory ide k vetraku na PCU
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    38

    no mne teraz aj tak hlavne vadi ze to fakt strasne huci .... a zdroj je tiez dost horuci ked skusim
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Zdroj je velmi kvalitní, takže pokud to není vadný kus, tak to ustojí. Řešil bych chlazení toho CPU a dál se uvidí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    38

    a keby som si do zadu do skrine kupil dalsi ventilator?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    je tam místo? A vlastně kde všude máš ventilátory a kde jsou prázdná místa na ně?
    Chtělo by to minimálně jednu 120 dopředu, jednu dozadu a FAN ve zdroji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Pokud ti hlavně vadí to hučení tak kup ten novej chladič cpu,ten Cooler Master Hyper 212 bude dobrej,budeš mít ticho a teploty budou taky uplně někde jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    38

    no jak je zdroj tak pod nim je miesto este pre dalsi ventilator a skrinu mam asi tuto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10236077 len s inym zdrojom a ako hovorim neviem aka velkost ventilatora by isla na procak lebo na boku skrine z vnutra je taka tuba alebo ako to mam nazvat ktora ide az k ventilatoru aby to malo lepsie chladenie (aspon myslim)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    38

    a este jedna vec ze ten PC som mal aj pred tym len zo starsim zdrojom a grafikou ... zdroj a grafiku som vymenil a zacalo to takto strasne hucat ... moze to byt v tom ze grafika zatazila ten procesro tak velmi ze sa oteplil a ventilator ho musi viac chladit? alebo tomu chapem zle ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Teplota PCH
    Od hadd1 v sekci Chlazení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2013, 18:24
  2. Teplota na diodě CPU, teplota CPU
    Od XKrik v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 02-07-2010, 12:22
  3. M3A - Teplota
    Od Putos v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2010, 13:00
  4. Teplota CPU v notebooku při zátěži
    Od mistel v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-12-2009, 23:06
  5. Teplota GPU
    Od Burcak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-02-2009, 16:30