Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: potrebuju pomoct

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    18

    zdravim, vcera jsem si koupil DVD vypalovacku http://www.alfacomp.cz/php/product.p...3&SearchType=1 , ale nejde mi pripojit k me zakladni desce, vsude jsem hledal vevnitr tu propojku, ale nikde nic. dospel jsem k nazoru, ze muj pc je pata a ne sata. da se s tim neco delat? nejaka redukce nebo tak?? moje MB: Asus A8NE-FM. jsem naprosty zacatecnik. dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    bejt tebou tak tu vypalovacku zkusim vratit, pac jakekoliv reseni je pomalu stejne drahe jak ta vypalovacka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od robotic Zobrazit příspěvek
    dospel jsem k nazoru, ze muj pc je pata a ne sata. da se s tim neco delat?
    to jako jak???
    co jsem tak narychlo vygooglil tak na desce mas jak SATA tak PATA
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    18

    ale ja jsem nemohl najit zadny kabel, kterym bych to spojil, z toho si vyvozuji, ze to je pata

    edit: myslim, zte tam mam jen konektory na spojeni ATA
    Naposledy upraveno uživatelem robotic: 13-11-2008 v 18:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od robotic Zobrazit příspěvek
    ale ja jsem nemohl najit zadny kabel, kterym bych to spojil, z toho si vyvozuji, ze to je pata
    Podle specifikace na webu má zmíněná mechanika rozhraní SATA. Rozdíly mezi konektory jsou natolik markantní, že je rozezná i laik.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od robotic Zobrazit příspěvek
    ale ja jsem nemohl najit zadny kabel, kterym bych to spojil, z toho si vyvozuji, ze to je pata
    Ne, to znamena ze jen nemas zadny kabel.

    Pokud se bavime o desce kterou mas v podpisu tak ta ma doopravdy sata konektor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    takovym by to neslo? http://www.alfacomp.cz/php/product.p...a&SearchType=1

    tj je na tve desce volny odpovidajici konektor a stejny na DVDromce?

    EDIT: sakra, to je dneska naval... radsi jdu do vany
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od robotic Zobrazit příspěvek
    ale ja jsem nemohl najit zadny kabel, kterym bych to spojil, z toho si vyvozuji, ze to je pata
    Kabel najdes v krabici od zakladni desky nebo zde http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007O00000032X

    EDIT mech je rychlej jak smrt a jeste sem hodil stejnej link
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Ne, to znamena ze jen nemas zadny kabel.
    U mechanik dodávaných jako BULK zpravidla žádné příslušenství nedostaneš. Kabel si musíš dokoupit.

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Pokud se bavime o desce kterou mas v podpisu tak ta ma doopravdy sata konektor.
    Dokonce čtyři.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    18

    zatím děkuji všem. jdu se na to mrknout .)

    Edit: Tak jo, dekuju moc ty sata jsem nasel ted uz jen potrebuju koupit datovy a napajeci kabel. jeste jednou diky Myslim, ze lock
    Naposledy upraveno uživatelem robotic: 13-11-2008 v 18:22
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. linux + smazaný oddíl + NTFS, potřebuju pomoct s obnovou...
    Od e.ma.niak v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-05-2013, 13:54
  2. DDR2: Potřebuju pomoct s umistenim paměti
    Od Dominisek123 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-05-2012, 18:26
  3. GeForce: Stavím si PC, potřebuju pomoct!!
    Od kwirel v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-02-2012, 17:53
  4. Potřebuji pomoct s programem Connectify
    Od Domingster v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 09-07-2011, 12:13
  5. potřebuji pomoct s pc sestavou
    Od kuceraR v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-11-2010, 15:31