Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Rada z výběrem zdroje

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Potřebuji poradit z výběrem silnějšího zdroje pro tuhle sestavu:CPU:AMD Phenom X4 9950 Black Edition @3,335GHz 1,412V+Thermalright IFX-14 MB:ASUS M3A79-T DELUXE RAM:2x2GB Corsair Dominator @920MHz CL5 VGA:2xSapphire ATI Radeon 3870 Toxic+AC S1 GPU800MHZ@870MHz + MSI Radeon 3870 X2 Memory2304MHZ@2772MHz HDD:Samsung HD252HJ DVD:ASUS DRW-2014 PSU:Corsair TX-650W CASE: Cooler Master LCD:LG L225WS

    Mam problem v tom že když připojím k 3870 X2 jednu 3870 tak mi nenaběhne obraz,předpokládám že to je tím že ten 650W zdroj nestíhá.A druhou otázku mam ohledně napájení zákl.desky,ted je to připojený jen na koncovku se 4mi koncema a je možnost tam zapojit s 8mi.To se rozlišuje u výběru zdroje podle označení ATX2.0 nebo ATX2.2?

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Jaký je finační limit?Vzal bych Fortron Everest 800W nebo Corsair HX1000 1000W,ale ta cena je brutální.Fortron by měl stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    No ja bych si nebyl jistý že vůbec kombinace HD3870X2 a HD3870 bude fungovat.. našel jsi u někoho tuto kombinaci funkční?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Jaký je finační limit?Vzal bych Fortron Everest 800W nebo Corsair HX1000 1000W,ale ta cena je brutální.Fortron by měl stačit.
    Za hodinu jedu do alzy tak jsem pokukoval po tom Corsair HX 1000 a ten tam vychází na 5200Kč a potom tam maj na skladě ještě výkonější ale neznám tu značku http://www.alza.cz/pocitacovy-zdroj-...4848.htm.Takže bud Corsair nebo ten Chieftec?
    O penězích už to není,po tom co jsme do toho nasypal už nad tím mávnu rukou,jen ať je to kvalitní:-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    No ja bych si nebyl jistý že vůbec kombinace HD3870X2 a HD3870 bude fungovat.. našel jsi u někoho tuto kombinaci funkční?
    V nějakým testu s tou sestavou 3870 X2+3870 testovali a funguje to.Co jsem četl na různých forech tak by mělo jít i 3870 X2+3870+3870,čili 4 GPU,jestli se nepletu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od r-a-k Zobrazit příspěvek
    Za hodinu jedu do alzy tak jsem pokukoval po tom Corsair HX 1000 a ten tam vychází na 5200Kč a potom tam maj na skladě ještě výkonější ale neznám tu značku http://www.alza.cz/pocitacovy-zdroj-...4848.htm.Takže bud Corsair nebo ten Chieftec?
    O penězích už to není,po tom co jsme do toho nasypal už nad tím mávnu rukou,jen ať je to kvalitní:-)))
    Pokud máš ověřeno,že to má fungovat jak psal speed tak bych určitě vzal ten Corsair.Bude kvalitnější!!Je dobře,že nešetříš na zdroji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Pokud máš ověřeno,že to má fungovat jak psal speed tak bych určitě vzal ten Corsair.Bude kvalitnější!!Je dobře,že nešetříš na zdroji
    Ok,děkuji za rychlou a dostačující radu:-)Vemu ten Corsair,ten stávající je taky Corsair tak nebudu měnit značku:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    Objednal bych ho pres e-shop s moznosti vraceni do 14 dnů bez udání důvodu. A to z důvodu že nelze na 100% říct že to je zdrojem, tak at se zbytečně nevyhoděj peníze.
    Odpovídat lze po přihlášení