Staci jednoduchy dvojklik myskou na tabulku spravcu
Staci jednoduchy dvojklik myskou na tabulku spravcu
Pozri na prilozeny obrazok http://www.svethardware.cz/forum/ima...179ac9dd2d.jpg
richmond: pokud vím, tak jsme neřešili Tebe, ale camala :-). A tam jsem přesvědčenej, že to ten dvojklik spraví.
Pokud Ti někdo timdle způsobem zakáže správce úloh, tak to asi virus je (nebo admin, ale to vyjde na stejno :-)), todle je ale klasická fíčura windows (byť na zabití).
Jo dyt v pohode, ja spis navazoval na to ze avast! chynul trojana stejne jako v pripade zakaznika, potom jsem to proskenoval Anti-Malwarem a najednou jich tam bylo o "trochu" vic. Po vycisteni vse makalo jako driv vcetne Spravce uloh. Z toho jsem usoudil ze by nebylo od veci to proskenovat to jeste necim jinym nez avastem (preci jen neni vsemocny) aby pak treba nespravil Spravce uloh dvojklikem v domeni ze uz je po vsem a za dva dny se to muze objevit znova... Pak by treba mohla prijit na radu ta paranoia ;-)
jo no fakt!!!ja su tutan
díky moc pomohlo to!! poklikal sem na okraj a přeplo se to! jeste jednou diky!mejte se.
Z toho si nic nedělej. Myslim si, že počítačům jakž takž rozumim, ale když se to stalo mě, tak jsem na to zíral jako puk a hodinu jsem s tim laboroval, než jsem přišel na to co s tim :-)
Jakoby byl velkej problém dát na ten okraj nějakej hint při přejetí myši.