Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Divná tabulka

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele camal
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    51

    Prosím o pomoc.Myslím že se mi to už jednou přihodilo ale tenkrát sem preinstalovával windows tak se to vyresilo. Když ve windowsu zmáčknu ctrl+alt+del tak mi to už nevyhodí klasickou tabulku se založkama aplikace,system ci co a pod.. ale holou tabulku bez zalozek a dole sou klasicky ty tri tlacitka na klepnuti ukoncit ůlohu ,prepnout a nová ůloha.,.. Nevite nekdo cim to je? je to vir? spyware?nebo sem neco jen blbe nastavil?nechci zas preistalovavat win! nejde mi ted taky spustit jedna hra co mi jela. co mám dělat prosím??? Díky za rady.. Kdyžtak rád popíšu další věci!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    1) Co máš za win?

    2) Hoď sem screen té tabulky.

    3) Co je to za hru?

    4) Tvoje konfigurace?
    Naposledy upraveno uživatelem Sikil79: 17-11-2008 v 12:11
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele camal
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    51

    Mam xp service pack2 , ta hra je CaC tiberium wars,crackla verze,jela pres daemon,po instalaci sem ji pustil a zkusil a druhej den uz nejela..jen se zobrazi ta tabulka s napisem a logem hry,pritom ji mam nactenou v daemonu a nic. mam amd athlon x2 5000+ ,2gb ram, geforce 8800gt,120gb hadr..deska asus m2n.. Hardware se mi nikdy nehadal a nebyl s nim problem! jak ma ripnout ten screen pls?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od camal Zobrazit příspěvek
    Mam xp service pack2 , ta hra je CaC tiberium wars,crackla verze,jela pres daemon,po instalaci sem ji pustil a zkusil a druhej den uz nejela..jen se zobrazi ta tabulka s napisem a logem hry,pritom ji mam nactenou v daemonu a nic. mam amd athlon x2 5000+ ,2gb ram, geforce 8800gt,120gb hadr..deska asus m2n.. Hardware se mi nikdy nehadal a nebyl s nim problem! jak ma ripnout ten screen pls?
    1) Warez se tu neřeší !

    2) ALT + PrtScr ofotí aktivní okno. Pak už stačí jen vložit obsah schránky do nějakého grafického editoru a uložit na disk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele camal
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    51

    me nejde o tu hru!! ale o tu tabulku pri stisku ctrl+alt+del vis? a kde se ten screen uloží pls?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od camal Zobrazit příspěvek
    a kde se ten screen uloží pls?
    Pri odpovedi máš nižšie tlačidlo Spravovat přílohy alebo Rychlý upload obrázku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od camal Zobrazit příspěvek
    a kde se ten screen uloží pls?
    Spustíš třeba malování. Nahoře na liště dáš ÚPRAVY -> VLOŽIT. Pak SOUBOR -> ULOŽIT JAKO a ulož to jako soubor JPG na disk. Nakonec připojíš daný obrázek k odpovědi (SPRAVOVAT PŘÍLOHY).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    27

    1) Musí se využít klavesových zkratek logo Windows "Win" a současně print screen "prt sc".
    2) Poté by si měl využít grafického editoru jako základ by mohl stačít program, který byl součastí operačního systému mspaint
    3)Z kontextu vyplívá, že z bodu 1 se využije "paste".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele camal
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    51

    už to mám díky! tak na to mrknete chybí tam ty založky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: plocha.JPG 
Zobrazení: 114 
Velikost: 129.8 KB 
ID: 8299  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele camal
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    51

    je to divný,asi me tu hospodaří nějaká potvora
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od camal Zobrazit příspěvek
    je to divný,asi me tu hospodaří nějaká potvora
    Tak to projeď nějakým kvalitním antivirákem. Za zkušební verzi nic nedáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od camal Zobrazit příspěvek
    je to divný,asi me tu hospodaří nějaká potvora
    to nejspis ANO, setkal jsem se u zakaznika s podobnym problemem ve Vistach (tam uplne chybel Spravce uloh). Nasel jsem 34 viru/spyware, po vycisteni bylo kupodivu vse OK ale v jednu chvili jsem je pripravil na format c:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 86380492175bd120c3.png 
Zobrazení: 78 
Velikost: 291.1 KB 
ID: 8300  
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 17-11-2008 v 14:50
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele camal
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    51

    a co by me pomohlo pls!!??? spyware terminator nic nenasel a avast free verze naslo trojana ..smazal sem ho restartl a porad nic_ nechcu formatovat céčko
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    To neni spyware, vy paranoici :-D
    Správce úloh se dá do tohodle módu přepnout. Dá se dokonce přepnout i zpátky :-)
    Ale přiznam se, že si nepamatuju jak. Ale onehdá jsem na to při troše laborování přišel.
    Tak už to vím:
    http://www.vistax64.com/tutorials/11...rint-mode.html
    dvojklik na okraj tabulky to přepne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Při spuštění pc mi vyskočí tabulka RunDLL
    Od LukynII v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 05-09-2013, 20:36
  2. Win 7 + Vista boot tabulka chyba
    Od nofx_01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2010, 17:15
  3. Windows XP: Tabulka spuštění
    Od billy_86 v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-07-2009, 17:48
  4. divná tabulka:(
    Od camal v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 17:39
  5. MBR Tabulka
    Od kirby16 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 22:50