Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 37 z 37

Téma: Virtuála pamäť

  1. #31
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Nekomplikoval by som to nejakymi RAMdiskami. Ako uz bolo spomenute, tak ti RAMdisk akurat uberie z fyzickej pamate. Pokial mas fyzicky dva disky, tak daj swap na ten druhy disk a mas pokoj. V jednoduchosti je krasa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Pokud nepotřebuješ swap, tak vypni swap úplně. Pokud si nějakej program bude stěžovat na málo operační paměti, tak ho založ (malej) na druhym disku, nejlépe na začátku, určitě před tím defragmentuj.
    Pokud si ti bude nějakej program stěžovat na to že neni swap (ale budeš mít volnou paměť), a swap na druhym disku se ti bude furt zdát pomalej, tak můžeš zkusit ten ramdisk - ale je pravda, že to je hodně práce a přínos zas tak velkej není...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Nemyslim tym inu particiu, ale fyzicky druhy disk.
    jak to myslíš neporozumněl jsem.

    Ok vyzkouším a asi nastyvím velikost jako byla na C:
    A ještě mam dotaz ohledně toho jestli to nebude pomalejší když ten Samsung má menší přenosovou rychlost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od r-a-k Zobrazit příspěvek
    jak to myslíš neporozumněl jsem.
    WD a SAMSUNG co mas, su fyzicke disky. Ak ich mas delene, tak su na nich particie. Takze v spravcovi diskov sa pozri, ktore particie su na Samsungu a daj swap na jednu z nich, najlepsie na prvu particiu.
    To, ze je Samsung pomalsi, nie je pre swap az take hrozne, pokial mas dost operacnej pamate. Swap sa v tvojom pripade pouzije len vtedy, ked nejaky program bude potrebovat viac pamate.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Nebudu zakládat nové téma kvuli jednomu dotazu.Nainstaloval jsem Prime98 a po vyzkoušení jsem ho chtěl odinstalovat,jenže program není přidat odebrat programy a když jsem vymazal složku kde byli soubory tak po každým najetí Win se mi otevře okno a pta se jestli chci zpustit Prime98:-(Kde ho vymažu uplně?Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Co je to za program? Nemyslíš náhodou Prime95?

    Pokud chceš nějaké aplikaci zamezit spouštění po startu, tak použij např. CCleaner.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Ja zmatkař:-)Samozřejmě Prime95.Našel jsem si cestu a vymazal jsem to.Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Problem s eHDD,USB kluc,pamat.karta,,win7 ich neberie
    Od gribb33 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 04-03-2013, 20:34
  2. Paměti: ECC pamäť v.s. základ.doska
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 12:28
  3. Radeony: ATI R 9200 - chybna pamat, alebo...???
    Od randy v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-06-2006, 11:57