Pc zamrzne pri instalovani.
Zdravim mam novu zostavu ta sa sklada z:Zdroj-Enermax PRO82+ 425W
Hdd-Samsung SpinPoint F1 3.5" 320GB HD322HJ
Grafika-leadtek nvidia 7600 gt extreme
Zakladna doska-Gigabyte GA-EP35-DS3 (rev.2.1)
Procak- Intel Core 2 Q6600
Pamete-A-Data Vitesta EE 2GB (kit 2x 1GB) 800+ MHz
Mechanika-Samsung SH-S223Q LS černá, OEM
A problem je v tom ze ked instalujem hocijaky program alebo hru tak to v 90% pripadoch zamrzne a nepomoze nic ine len restart a po restarte to ide instalovat uz normalne.Dam tu este teploty namerane everestom v klidnom stave:Cpu:28
Hdd:23
Grafika:43
zlk. doska:44 to sa mi zda nejak moc ale neviem?
Tak poprosim o nejaku radu cim to moze byt? A este sa opytam sa nahodou to nemoze byt tym ze ked som dal formatovat Hdd tak som to dal rychlo a nie normalne?
Hdd-Samsung SpinPoint F1 3.5" 320GB HD322HJ
Grafika-leadtek nvidia 7600 gt extreme
Zakladna doska-Gigabyte GA-EP35-DS3 (rev.2.1)
Procak- Intel Core 2 Q6600
Pamete-A-Data Vitesta EE 2GB (kit 2x 1GB) 800+ MHz
Mechanika-Samsung SH-S223Q LS černá, OEM
A problem je v tom ze ked instalujem hocijaky program alebo hru tak to v 90% pripadoch zamrzne a nepomoze nic ine len restart a po restarte to ide instalovat uz normalne.Dam tu este teploty namerane everestom v klidnom stave:Cpu:28
Hdd:23
Grafika:43
zlk. doska:44 to sa mi zda nejak moc ale neviem?
Tak poprosim o nejaku radu cim to moze byt? A este sa opytam sa nahodou to nemoze byt tym ze ked som dal formatovat Hdd tak som to dal rychlo a nie normalne?
Tak som to stahnul ten gold memory a nejde to zapnut insert floopy to write dam ok a zas there is no floppy in drive.Nie je na to iny program ktory bude fungovat Prave teraz som instaloval ghost recon 2 a vsetko zase pre zmenu islo uplne v poho.Tak uz neviem
Stáhni si hirent boot a najdeš to tam taky a stoprocentně funkční, plus další hromadu porgramů, které ti možná pomůžou. Jinak jednou mi tohle dělal blbě naistalovaný ovladač od zvukovky.
Z tou zvukovkou mas asi pravdu lebo som tam daval staru co som mal sound blaster live 5.1 chcel som nainstalovat ovladac islo to ale ked som dosiel k tomu ze bol nalezen novy hardware a dal som to instalovat pouze jednou instalaciu som zvolil rucnu dal som to aj z mechniky a ono my to napisalo ze instalace nebude dokoncena vobec neviem preco potom som odinstaloval ovladac chcel som to odstranit z program files a tam mi to zas napisalo ze nemusia pracovat niektore programy ak to odstranim tak som to tam radsej nechal.Ak to je tym tak co bude najlepise urobyt formatovat zas cely disk sa my moc nechce.