Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 58 z 58

Téma: Behringer B-control Deejay Bcd2000

  1. #46
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Sice to nebude přímo o BCD2000, ale o BCD3000 nicméně jsem narazil na jednu nepříjemnou věc - po hodině hraní mi zasekne Traktor, Traktor Pro Scratch, Traktor LE nebo konkurenční Virtual DJ. Dělá to pravidelně bez ohledu na počítač ke kterému je připojen. Zkoušel jsem to na Dellu Latitude E6500, XPS 1330 a dvou stolních (AMD i Intel), operační systémy od W7 Home až po Ultimate (jak 32b tak 64b). Nesetkal se s tím někdo, resp. nemá na to někdo lék? Podpora ze strany Behringeru je prakticky nulová a na Traktor fóru to zase lidem nejede vůbec (splašené nebo zdvojené mačkání tlačítek) nebo padá už po půlhodině
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Sice to nebude přímo o BCD2000, ale o BCD3000 nicméně jsem narazil na jednu nepříjemnou věc - po hodině hraní mi zasekne Traktor, Traktor Pro Scratch, Traktor LE nebo konkurenční Virtual DJ. Dělá to pravidelně bez ohledu na počítač ke kterému je připojen. Zkoušel jsem to na Dellu Latitude E6500, XPS 1330 a dvou stolních (AMD i Intel), operační systémy od W7 Home až po Ultimate (jak 32b tak 64b). Nesetkal se s tím někdo, resp. nemá na to někdo lék? Podpora ze strany Behringeru je prakticky nulová a na Traktor fóru to zase lidem nejede vůbec (splašené nebo zdvojené mačkání tlačítek) nebo padá už po půlhodině
    Doporučuji připojit lepší zvukovou kartu. Ta V Behringeru proste nestiha na USB 1.1 toho ma v ASIO plne kecky. Vim o cem pisi. S Behringerem jsem toho za 6 let hrani zazil hodne :-)
    Doporucuji pripojit zvukovku NI AUDIO 2 a je po problemu. Nasel jsem ji ted ve vyprodeji treba zde za 1300,- jinak se pohybuje mezi 2000-2500. http://bazarureky.cz/pocitace-a-dopl...i-audio-2.html BCD3000 pak slouzi pouze jenom jako MIDI kontroler.
    Nebo aspon nejakyho Creative Sounblastera USB s podporou ASIO.
    Druhy problem muze nastat v privodu napajeni.
    Mel jsem treba problem pri hrani na akci, kdyz jsem zapnul nejake svetlo nebo aktivoval mlhu, tak BCD proste vypadlo. Proste ta zvukovka v BCD je hlavni kamen urazu. BCD3000 je vlastne jenom prevlecena BCD2000 v jinsim kabate s Traktorem, takze problemy budou asi uplne stejne.
    Ja mel k BCD pripojenyho nejakyho USB Creative Soundblaster LIVE a nikdy se to uz neseklo.
    Snad ti to pomuze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Behringer sloužil jen jako odposlech, z externích zvukovek jsem zkoušel Reloop Play a Mixvibes. V ASIU to běhá bezproblémově akorát pod Virtual DJ (drivery 1.3 něco, nainstalovaný ASIO4ALL, s těma 2.1 na stránkách výrobce to naopak nejde jen ve Virtual DJ, zahlásí, že je zvukovka používaná ikdyž není, nedovolí spustit 2 instance Virtual DJ nebo jeden Fruity Loops a k tomu Virtual DJ nebo Traktora takže pro mě nepoužitelné ). V tom Traktoru LE co se k tomu dával je to ok jenomže je jaksi nepoužitelný (hodně limitující funkce). S tou elektrikou je to možný (pc píchnutý společně s laserem od kvantu - taková minilednička, ale moc jsem to nezkoumal), ale zase je mi divný, že by to nespadlo s prvním zapnutím )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    2

    Zdravím.
    Mám problém s mojí consolí používám Windows 7 a už dvakrát mi zazlobily ovladače. Připojím konzolu, zapnu, spustím B-DJ a následuje EROR: there is a problem with the B-CONTROL DEEJAY device! tohle jse mi stalo jednou tak jsem zkoušel všechno nakonec jsem vymazal ovladače vymazal téměř všechny klíče v registrech a restartoval PC.. potom jsem znovu nainstaloval drivery a fungovalo to.. ted už se mni to stalo podruhé... nechápu čím to je máte někdo s tím zkušenosti?
    Předem děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Odinstaluj drivery přes Revo Unninstaller (v něm pak smaž všechny registry a soubory, které najde), restartuj pc, nepřipojuj konzoli, nainstaluj ovladače (1.34 odtud), konzoli připoj až si o to installer řekne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    2

    Diky za radu trochu nechapu proc mi davas odkaz na drivery pro BCD 3000 kdyz mam BCD 2000. nicmene jsem to zkusil ty drivery vubec nenajdou tu konzolu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od FIKI Zobrazit příspěvek
    Diky za radu trochu nechapu proc mi davas odkaz na drivery pro BCD 3000 kdyz mam BCD 2000. nicmene jsem to zkusil ty drivery vubec nenajdou tu konzolu...
    Mrkni sem. http://www.behringer.com/EN/Products/BCD2000.aspx

    Myslím, že ti to asi ve win7 nepojede. Behringer dále nevyvíjel další ovladače. Poslední jsou pro XP. Píšou tam něco v tom smyslu, že instalace driveru ve Viste a 7 se ma provadet v "režimu kompatibility" a stejně to poběží v nějakém omezeném módu. V 64bit verzi není žádná podpora ovladačů.
    Kdysi jsem to zkoušel rozchodit na Vistách a záhadně mi to nějak fungovalo.
    V 7mičkách teda nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Omlovám se za chybný link na ty ovladače
    Pojede. To samé mě tu někdo tvrdil o BCD3000 (že to pod W7 nejede a kdesi cosi)... Navíc mám takový dojem, že BCD3000 je to samé jako BCD3000
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Omlovám se za chybný link na ty ovladače
    Pojede. To samé mě tu někdo tvrdil o BCD3000 (že to pod W7 nejede a kdesi cosi)... Navíc mám takový dojem, že BCD3000 je to samé jako BCD3000
    Tyjo. napred si tady dal odkazy na BCD3000 a ted tu pises ze BCD3000 je to same jako BCD3000. Tak to teda fakt nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Oprava:
    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Omlovám se za chybný link na ty ovladače
    Pojede. To samé mě tu někdo tvrdil o BCD3000 (že to pod W7 nejede a kdesi cosi)... Navíc mám takový dojem, že BCD3000 je to samé jako BCD2000
    Pár lidí o nefunkčnosti BCD3000 pod W7 tvrdilo i na DJ Fóru. Opak je pravdou, normálně mi to fachalo (jak na W7 tak i OSX) akorát v Traktorech to po hodině začalo dělat blbosti + nefungovaly ledky. Ve VirtualDJ vše v pohodě včetně ledek. Problém se zasekáváním byl způsobený třemi efekty, které jsem jednoduše smazal a je klid

    edit: podotýkám, že na W7 to má stejně ořezané možnosti (mě nijak neomezující) jako na OSX. Já používám zvukovky dvě (jedna přímo do mixu/ven na repro a druhá na odposlech, ve Virtualu se to dá nastavit podle libosti, Traktor je na tohle řekněme hloupější)
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 14-12-2011 v 00:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    No,ale ty tady pises porad o BCD3000, ktery ma samozrejmne ovladace pro W7. Tady se ale resi BCD2000. Ta ma original ovladace psane pro WinXP! Tyto W7 nebere a ovladac z BCD3000 pouzit nejde. Na dve zvukovky jsem pouzival BCD2000 bez sekani,aniz bych umazaval nejaky, efekty 6let. Problem byl jen se zvukovkou v BCD2000.Proste to nechodilo. Chovalo se to uplne stejne jak ve VDJ,traktoru tak BDJ. Takze tema efektama to nebylo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Na BCD3000 jsou ty "W7" naprosto stejné jako z Vist, ale žere to i ty z XP.
    Co se týče zvukovek tak mě to běhalo i na ASIO, ale nikdy ne v kombinaci Traktor + interní zvukovka (PC) nebo VirtualDJ + externí USB. Takže takové řešení "buď anebo". Odposlech z Behringeru fungoval ok (bez externí USB zvukovky), ale jen pod Windows (OSX má pevně stanovené oba decky, nekonfigurovatelné, resp. nenastavitelné podle mě což ukazuje na limitaci softwaru než hardwaru). Pokud jsem nenainstaloval ASIO pro externí USB zvukovku tak se VirtualDJ nedal nakonfigurovat, ale hrálo to taky (Deck 1 a 2, 3 a 4 ne) přičemž v options hned vyhodil hlášku o chybějícím ASIO. Tohle se dá obejít u Reloop Play - ta běží i přes ASIO4ALL, u MixVibes nikoliv. Traktoru je nenainstalované ASIO pro zvukovku jedno. Na stolním pc je mi to jedno, tam se to prostě nakonfiguruje na 7.1 zvukovce bez problémů, ale na táhání je to dost neohrabaný

    U BCD2000 vidím jasně napsáno "no support for 64-bit W7" takže by nebylo od věci směrovat otázku jaký má OS na tazatele. Přinejhorším je ve Win7 tzv. XP mód.

    Nevím jestli to používám 6 let, ale měl jsem tam efekty z verze 5 a nedávno jsem udělal upgrade na 7.05. Jakmile jsem aktivoval efekt tak se zdeformoval zvuk, bohužel ne hned ale až třeba při použití dalšího efektu (typicky overloop) takže mě to chvilku trvalo než jsem je všechny přebral. S VDJ jinak problém nebyl žádný, ale ten Traktor blbnul pořád (2 různé zvukovky od 2 různých výrobců, 3 různé notebooky a dvě umpc, 3 různé OS + OSX Leopard a Snow Leopard, k tomu jeden a ten samý mix z čehož jsem usoudil, že bude chyba buď v Behringeru nebo v Traktoru, Traktor LE, který s tím byl bundlován jel ok, ovšem pro mě byl nepoužitelný vzhledem k omezené funkčnosti).

    edit: problém jsem obešel stejně šalamounsky jako ty, akorát pokukuju po kombinaci kontrolérů od Korga/Akai - ty dva jogy nepotřebuju a využil bych je i na Fruity Loops za stejný peníze a je to mobilnější

    [SPOILER=Jen pro představu co mi nahrazuje čudlíky, je to good na filter ]


    [/SPOILER]
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 14-12-2011 v 08:50
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    1

    Zdar lidi :-)
    Zprovoznil jsem si bcd2000 na windows 7 s 32bit systémem, mám normal B-DJ 1.2, kompatibilitu nastavenou na windows vista a funguje to. Předtím mi to šlo taky, i když jsem měl 1.0. a kompatibilitu na windows XP, což nechápu, po čase to ale už zase nešlo a házelo mi to furt ERROR s USB, a ať vypnu behringer a zkontroluju USB právě. Teď už jsem to vychytal, ale mám problém s tlačítky. Musím zmáčknout dvakrát PLAY nebo např. LOOP OUT aby to fungovalo...Mimochodem, máte k bcd2000 připojenej vinyl? Jde to vůbec? a jakej by jste doporučili?

    Díky

    Hawllos
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Sluchátka: Sluchátka Behringer HPS-3000 nebo jiná kolem 500 Kč
    Od Baz_CZ v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-02-2012, 01:43
  2. Control Web 6.1
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-04-2011, 18:20
  3. nVidia Control Panel
    Od jano555 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-09-2008, 19:33
  4. ESA control panel
    Od KrendaD v sekci Aktuality
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 19:45