Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Při instalaci mi to vždy nahlásí chybu

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Ahoj mám takový menší problém mám 2 PC...Na jednom je vše v pohodě a vše jede na mojem druhém z kterého právě píšu mám takový problém.Vždy když chci nainstalovat nějakou hru(teď např. Call of Duty 2)tak normálně dám CD/DVD do mechaniky poklikám next next next...A už jede instalace jenže vždy se mi ukáže chyba na tom stejném místě a na mojem prvním compu to projede bez jediné chyby a vše jede...Teď např. instaluju GTA a ukáže se mi chyba tak to dám ukončit a dám to znovu a teď už se mi tam neukáže ta chyba stejná ale zase jiná...Prosím o pomoc děkuji.

    Zde jsou moje parametry PC screen je z Everestu:
    http://imgup.irrlicht3d.cz/soubor/6b232abb/everest.jpg
    http://imgup.irrlicht3d.cz/soubor/39120ec9/everest.jpg
    http://imgup.irrlicht3d.cz/soubor/27ed75ff/everest.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od mutinek Zobrazit příspěvek
    Ahoj mám takový menší problém mám 2 PC...Na jednom je vše v pohodě a vše jede na mojem druhém z kterého právě píšu mám takový problém.Vždy když chci nainstalovat nějakou hru(teď např. Call of Duty 2)tak normálně dám CD/DVD do mechaniky poklikám next next next...A už jede instalace jenže vždy se mi ukáže chyba na tom stejném místě a na mojem prvním compu to projede bez jediné chyby a vše jede...Teď např. instaluju GTA a ukáže se mi chyba tak to dám ukončit a dám to znovu a teď už se mi tam neukáže ta chyba stejná ale zase jiná...Prosím o pomoc děkuji.

    Zde jsou moje parametry PC screen je z Everestu:
    http://imgup.irrlicht3d.cz/soubor/6b232abb/everest.jpg
    http://imgup.irrlicht3d.cz/soubor/39120ec9/everest.jpg
    http://imgup.irrlicht3d.cz/soubor/27ed75ff/everest.jpg
    Bylo by dobré,napsat sem nějakou z tech chyb
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Ok,ale bude to chvíli trvat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Ok mám jednu...
    HRA : Star Wars Jedi knight Jedi Academy
    http://imgup.irrlicht3d.cz/soubor/4dfba5fa/chyba.jpg

    To je jedna dám ti jich sem víc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Zkusit jinou DVD mechaniku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Zkus zkopirovat ty soubory z dvd na disk a pak je porovnat podle obsahu. Umi to i Total Commander.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Redaktor SHW / Digimanie Avatar uživatele Milan Šurkala
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    174

    Vidím to na vadnou mechaniku, stejně jako johny_g. Všimni si, že je to vždy chyba při čtení souboru z mechaniky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    64

    Toto mi delalo taky,ale pri kopirovani!Nemas treba ty DVD vypaleny od jednoho cloveka,nebo ze stejne mechaniky?Muze byt chyba na tom DVD,delalo to i me.Vypalil sem jine a v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    DVD mechaniku jsem neskoušel,strýc který ho kupoval říkal že je úplně nová a je lepší než na moje prvním compu....Že to je vypálený to není GTA mám originál...A s těma souborama mě ten soubor nejde ani zkopírovat sekne se mi to u té samé chyby a nejede to dál
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od mutinek Zobrazit příspěvek
    A s těma souborama mě ten soubor nejde ani zkopírovat sekne se mi to u té samé chyby a nejede to dál
    To ale opravdu vypadá na poškozený média....

    Konkrétně tu "cyklickou redundantní kontrolu" znám taky, bylo to špatně vypálený (nečitelný) médium
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    je mozne mas to DVD skrabnuty. Zkus prekopirovat najake jine dvd. Pokud ti nejde z toho dvd instalovat a nejde ani prekopirovat, tak mas bud blbou mechaniku nebo medium. Jedno z toho je blbe. V pripade ze ti pujde zkopirovat jine dvd bez problemu, tak je to medium.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Skusím zkopírovat Call of Duty 2 do PC a kdyžtak skusím chybu vyfotit
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od mutinek Zobrazit příspěvek
    DVD mechaniku jsem neskoušel,strýc který ho kupoval říkal že je úplně nová a je lepší než na moje prvním compu....Že to je vypálený to není GTA mám originál...A s těma souborama mě ten soubor nejde ani zkopírovat sekne se mi to u té samé chyby a nejede to dál
    Nová se nerovná lepší. Různé mechaniky se s poškozeným médiem vypořádají každá jinak, jedna to zkousne, druhá nemusí.
    Mohl by jsi zkusit na tom "dobrém" PC udělat z toho disku image a pak ho spustit na tom "špatném" PC přes daemon tools nebo podobný soft pro virtuální mechaniky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Dobře na moje prvním compu jsem to zkopíroval celé bez jediné chyby a teď jak mám to dát do ISO a nebo to mám normálně celé zkopírovat na nové DVD..Bohužel nemám program na vytváření IMAGE a nero nemám
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC se vždy rozejede, ale občas nenabootuje.
    Od Sheea v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-08-2014, 22:39
  2. Seknutí NB vždy při určitých hrách.
    Od izzi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-07-2012, 16:15
  3. Počítač zamrzne vždy na stejném místě
    Od Backup v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 29-08-2009, 18:26
  4. Assembler - kde mam chybu
    Od stano11 v sekci Programování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 17:38