Máte někdo zkušenosti s touhle multifun. tiskárnou SAMSUNG CLX-3175N [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Jedná se mi o tisk barevné vektorové grafiky a fotek. a jestli by bylo možno si někde nechat udělat zkušební tisk.
A všeobecnej dotaz:
Mám takovou nemilou zkušenost. Nechal jsem si u jedný firmy vytisknout něco na barevný laserovce a když sem to vyděl chtělo se mi zvr...t. Na barevných objektech bylo vydět tečkování jakoby nějakej rastr a šedá byla zcela tečkovaná.
dělají laserovky takhle běžně?
Díky
A všeobecnej dotaz:
Mám takovou nemilou zkušenost. Nechal jsem si u jedný firmy vytisknout něco na barevný laserovce a když sem to vyděl chtělo se mi zvr...t. Na barevných objektech bylo vydět tečkování jakoby nějakej rastr a šedá byla zcela tečkovaná.
dělají laserovky takhle běžně?
Díky
No, Samsung má svůj showroom, tak to zkus přímo u nich. Jestli jseš teda z Prahy ;) Ale obecně nečekej zázraky od takhle levnýho laseru!!!
Jsem z Třebíče a nechal sem si v Kapucínu vytisknout tohle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a zhrozil jsem se jestli to tak dělaj všechny laserovky. Viditelnej rastr, konce roztřepený a rozmazaný. tak právě zjišťuji informace o kvalitě laserovek. Pak jsem byl ten samej soubor vytisknout v Yashice a tam super kvalita, žadnej rastr všechno ostré i ty nejmenší písmenka, ale dávat pokaždý 20Kč za A4 se mi fakt nechce.
Tištěno na křídovy papír 120g
Tištěno na křídovy papír 120g