Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung Clx-3175n

ridermann (3)|19.11.2008 09:01
Máte někdo zkušenosti s touhle multifun. tiskárnou SAMSUNG CLX-3175N [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Jedná se mi o tisk barevné vektorové grafiky a fotek. a jestli by bylo možno si někde nechat udělat zkušební tisk.

A všeobecnej dotaz:

Mám takovou nemilou zkušenost. Nechal jsem si u jedný firmy vytisknout něco na barevný laserovce a když sem to vyděl chtělo se mi zvr...t. Na barevných objektech bylo vydět tečkování jakoby nějakej rastr a šedá byla zcela tečkovaná.
dělají laserovky takhle běžně?

Díky
Salamander (6177)|19.11.2008 09:40
mam doma barevnou laserovku Samsung CLP-315 ... ty vnitrnosti asi tak odlisny nebudou ...
dkas (193)|19.11.2008 10:52
No, Samsung má svůj showroom, tak to zkus přímo u nich. Jestli jseš teda z Prahy ;) Ale obecně nečekej zázraky od takhle levnýho laseru!!!
ridermann (3)|19.11.2008 11:21
Jsem z Třebíče a nechal sem si v Kapucínu vytisknout tohle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a zhrozil jsem se jestli to tak dělaj všechny laserovky. Viditelnej rastr, konce roztřepený a rozmazaný. tak právě zjišťuji informace o kvalitě laserovek. Pak jsem byl ten samej soubor vytisknout v Yashice a tam super kvalita, žadnej rastr všechno ostré i ty nejmenší písmenka, ale dávat pokaždý 20Kč za A4 se mi fakt nechce.
Tištěno na křídovy papír 120g
ridermann (3)|19.11.2008 11:22
[QUOTE=dkas;184653]No, Samsung má svůj showroom, tak to zkus přímo u nich. Jestli jseš teda z Prahy ;) Ale obecně nečekej zázraky od takhle levnýho laseru!!![/QUOTE]

prosím nějakej kontakt?
díky
dkas (193)|20.11.2008 11:51
[QUOTE=ridermann;184672]prosím nějakej kontakt?
díky[/QUOTE]

Těžko říct, jak to tam bude s tiskárnama. Jinak pokud nejsi z Prahy a najdeš nějakýho Samsung partnera, tak Samsung dělá to, že zdarma zašle to, co potřebuješ na vyzkoušení, jen se s někým domluvit...