Mám problém s ovladačem virtuálních mechanik
Nemohu připojit ke svému Pc image, programy jako Daemon a Alcohol 120% mi hlásí chyby ovladačů virtuálních mechanik a jediné co funguje je program Nero ImageDrive ale ten veme jen *.iso a *.ngr, ale to co potřebuji nejvíc *.mnd tak to ne. Ale to mi tak netrápí jako nefunkční DAEMON!!!! DAEMON mi hlásí přesně tuto chybovou hlášku: "Unable to add adapter. Device problem 39"
Prosím vás o pomoc, jsem zoufalý a vůbec netuším jak bych tento problém odstranil :(
PS: přeinstalování DAEMONU nepomohlo a nikdy jsem neinstaloval žádný ovladače virtuálních mechanik a fungovalo to, prosim vás a neříkejte mi že to jde odstranit jen reinstalací Win :(
Moje parametry: Windows XP pro, pack 3; Notebok MSI GX600PX 203
Prosím vás o pomoc, jsem zoufalý a vůbec netuším jak bych tento problém odstranil :(
PS: přeinstalování DAEMONU nepomohlo a nikdy jsem neinstaloval žádný ovladače virtuálních mechanik a fungovalo to, prosim vás a neříkejte mi že to jde odstranit jen reinstalací Win :(
Moje parametry: Windows XP pro, pack 3; Notebok MSI GX600PX 203
Zkusil bych nainstalovat nejnovější SPTD.
http://forum.alcohol-soft.com/lofiversion/index.php?t25409.html
Konkrétne táto sekcia:
Finally, after checking Google and the support forum, I had a bright idea.
1. Uninstalled Alcohol.
2. Rebooted
3. Installed Alcohol to a folder on a NORMAL HARD DISK DRIVE, without the iSCSI service or multi-language support.
4. This time, when creating the virtual drive, I heard a SINGLE "new device found" beep, and then saw that the virtual drive had been created.
5. I tried mounting an image to the virtual drive (an *.mds) and everything worked!
Konkrétne táto sekcia:
Finally, after checking Google and the support forum, I had a bright idea.
1. Uninstalled Alcohol.
2. Rebooted
3. Installed Alcohol to a folder on a NORMAL HARD DISK DRIVE, without the iSCSI service or multi-language support.
4. This time, when creating the virtual drive, I heard a SINGLE "new device found" beep, and then saw that the virtual drive had been created.
5. I tried mounting an image to the virtual drive (an *.mds) and everything worked!
Postupoval jsem podle návodu a nepomohlo alkohol mi píše tuhle chybu: "Unable to add adapter. Device problem 39. ACPI function i the BIOS must not be turned off."
Co s tim může být ?????????? já se bez funkčního DAEMOA neobejdu, co budu dělat??:(, ...asi rejži...:D
Co s tim může být ?????????? já se bez funkčního DAEMOA neobejdu, co budu dělat??:(, ...asi rejži...:D
Zde je návod přímo ze stránek Daemon Tool, snad Ti to pomůže
[QUOTE=SATAN888;185770]ACPI function i the BIOS must not be turned off."[/QUOTE]
V akom stave je v BIOSe ACPI Enable/Disable? Podľa uvedenej hlášky nesmie byt vypnuté.
V akom stave je v BIOSe ACPI Enable/Disable? Podľa uvedenej hlášky nesmie byt vypnuté.
[QUOTE=kevin00;185777]Zde je návod přímo ze stránek Daemon Tool, snad Ti to pomůže[/QUOTE]
kevin00 děkuju moc za radu, ale já bohužel tim věcem co tam píšou moc nerozumím, nejsem totiž zádný hecker takže spousta věcí mi tam nic neříká :( , jsem jen běžný uživatel PC... Mohl by si mi to prosím "přeložit do srozomitelné češtiny??? :D" nebo sestavit seznam věcí co mám udělat.....
děkuju moooc za případnou odpověď :)
kevin00 děkuju moc za radu, ale já bohužel tim věcem co tam píšou moc nerozumím, nejsem totiž zádný hecker takže spousta věcí mi tam nic neříká :( , jsem jen běžný uživatel PC... Mohl by si mi to prosím "přeložit do srozomitelné češtiny??? :D" nebo sestavit seznam věcí co mám udělat.....
děkuju moooc za případnou odpověď :)
Měl jsem -je to už dýl- podobný problém s Alcoholem 120% a když jsem vyzkoušel všechno možný a porád to nějak nechtělo fachat, tak jsem našel v PC Worldu plnou verzi ULTRA ISO Multilangue. Je super. Funguje to stejně jako Alcohol, nebo DaemonTools, je tam možnost převodu všech možných formátů obrazů, stejně tak i všechny možný připojíš a jdou ty obrazy i "uvnitř" editovat.
Tak novina, problém s otevíráním *.mds jsem vyřešil programem PowerIso, ale problém s DAEMONEM trvá....
Nechápu jednu věc, jestli je v mém PC problém s virtuálníma mechanikama a to už někde v BIOSu tak proč programy Nero a PowerIso si mechaniky vytvoří a fungují a programy Alkohol 120% a DAEMON nefungují, to prostě nepobírám .....
Nechápu jednu věc, jestli je v mém PC problém s virtuálníma mechanikama a to už někde v BIOSu tak proč programy Nero a PowerIso si mechaniky vytvoří a fungují a programy Alkohol 120% a DAEMON nefungují, to prostě nepobírám .....
[QUOTE=SATAN888;185809]Tak novina, problém s otevíráním *.mds jsem vyřešil programem PowerIso, ale problém s DAEMONEM trvá....
Nechápu jednu věc, jestli je v mém PC problém s virtuálníma mechanikama a to už někde v BIOSu tak proč programy Nero a PowerIso si mechaniky vytvoří a fungují a programy Alkohol 120% a DAEMON nefungují, to prostě nepobírám .....[/QUOTE]
Přesně tohle mi to taky dělalo. Taky mi to hlava nebrala, ale šel jsem cestou nejmenšího odporu. Ultra ISO můj problém definitivně vyřešil.
Zvláštní je, že si mi to stalo už dvakrát; na jedný instalaci W Vista a pak i na další (nové). Vždy po pár dnech...týdnech, z ničeho nic.
Nechápu jednu věc, jestli je v mém PC problém s virtuálníma mechanikama a to už někde v BIOSu tak proč programy Nero a PowerIso si mechaniky vytvoří a fungují a programy Alkohol 120% a DAEMON nefungují, to prostě nepobírám .....[/QUOTE]
Přesně tohle mi to taky dělalo. Taky mi to hlava nebrala, ale šel jsem cestou nejmenšího odporu. Ultra ISO můj problém definitivně vyřešil.
Zvláštní je, že si mi to stalo už dvakrát; na jedný instalaci W Vista a pak i na další (nové). Vždy po pár dnech...týdnech, z ničeho nic.
[QUOTE=SATAN888]kevin00 děkuju moc za radu, ale já bohužel tim věcem co tam píšou moc nerozumím, nejsem totiž zádný hecker takže spousta věcí mi tam nic neříká , jsem jen běžný uživatel PC... Mohl by si mi to prosím "přeložit do srozomitelné češtiny??? " nebo sestavit seznam věcí co mám udělat.....
děkuju moooc za případnou odpověď[/QUOTE]
Návod Ti napíši, ale vydrž tak 2 dny, jsem teď v časové tísni. Jestli Ti někdo neporadí dříve :thumb
děkuju moooc za případnou odpověď[/QUOTE]
Návod Ti napíši, ale vydrž tak 2 dny, jsem teď v časové tísni. Jestli Ti někdo neporadí dříve :thumb