Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Prosba o pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    potreboval bych pooradit z vyberem pameti mam ntb hp pavilon dv6500 ,1GB pamet ,32 bit system,procesor AMD athlon 64 x2 tk-55 1.80 Ghz. pokud to jde chtel bych tak 3 nebo 4GB. predem diky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    zkus zjistit, jestli je ta 1GB pamet v 1 nebo 2 modulech (treba pomoci CPU-Z)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    zkus zjistit, jestli je ta 1GB pamet v 1 nebo 2 modulech (treba pomoci CPU-Z)
    zadnej modul tam nevidim pisou tady size 1024 bites, channels dual
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od kultak Zobrazit příspěvek
    zadnej modul tam nevidim pisou tady size 1024 bites, channels dual
    nebo module size 512 bites?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Takže tam máš 2 x 512MB.Takže buď dokoupíš A-Data 2GB DDR2 800MHz a jeden z těch 512MB modulů vyndáš a budeš mít výsledných 2.5GB Ram nebo vyndáš oba moduly a dáš tam Kingston SO-DIMM 4GB (kit 2x 2GB) DDR2 800MHz CL5 a budeš mít výsledných 4GB ram.Podívej se,ale kolik tvůj NB podporuje max Ram.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Takže tam máš 2 x 512MB.Takže buď dokoupíš A-Data 2GB DDR2 800MHz a jeden z těch 512MB modulů vyndáš a budeš mít výsledných 2.5GB Ram nebo vyndáš oba moduly a dáš tam Kingston SO-DIMM 4GB (kit 2x 2GB) DDR2 800MHz CL5 a budeš mít výsledných 4GB ram.Podívej se,ale kolik tvůj NB podporuje max Ram.
    a to zjistim jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    myslim, ze bys to mohl najit treba v Everestu http://www.svethardware.cz/forum/dow...do=file&id=134
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Mělo by to být někde na stránkách výrobce.
    Teď sem vygooglil, že by měl podporovat max 4GB RAM.
    Ruku do ohně za to ale nedám, snad se tomu dá věřit.

    EDIT: tak to píšou na více místech, tak to snad je pravda

    Jo a píše se PROSBA.
    Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 22-11-2008 v 23:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    Mělo by to být někde na stránkách výrobce.
    Teď sem vygooglil, že by měl podporovat max 4GB RAM.
    Ruku do ohně za to ale nedám, snad se tomu dá věřit.

    EDIT: tak to píšou na více místech, tak to snad je pravda

    Jo a píše se PROSBA.
    ja vim a dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    Měl bych dotaz,omylem jsem si zformátoval jeden disk na kterém jsem měl docela důležité data,je nějaká možnost pro jejich obnovu ?předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Honza23 Zobrazit příspěvek
    Měl bych dotaz,omylem jsem si zformátoval jeden disk na kterém jsem měl docela důležité data,je nějaká možnost pro jejich obnovu ?předem díky
    mal by si zalozit nove tema ... aj ked je to tiez prosba o pomoc, ale trochu na inu temu ... hlavne do nazvu temy napis o co sa jedna, napr. "zachrana dat po formate HDD" ... aby bolo jasne, ze o com je debata
    Odpovídat lze po přihlášení