MicroStar K8N Neo4-FI - nForce4 Ultra-,napětí jsem zvýšil,nepomohlo.Původně odesláno od [CZ]mike
MicroStar K8N Neo4-FI - nForce4 Ultra-,napětí jsem zvýšil,nepomohlo.Původně odesláno od [CZ]mike
Wokna mi samo 1GB neberou, myslel sem např. situaci kdy hraju Far Cry a přepnu na plochu kvůli icq,webu a podobně.Původně odesláno od [CZ]mike
Ted jde o to, jestli mluvime o Windows XP nebo Vista .... ono potom uz staci mit spustenych par aplikaci a jsme na 1GBPůvodně odesláno od [CZ]mike
![]()
v jakém testu? Každý test používá jinou metodiku a testy jsou neporovnatelné!
Další taky, slepý a... proč vytahuješ DVA měsíce starý thread?Původně odesláno od jika11
BTW:Původně odesláno od Renus
když už je to vytažený - hraju BF2 s 1,5GB ram a skutečně mu nedělá problém to giga sežrat...
Původně odesláno od Honny
Já kupoval ramky hlavně kvuli B2,s 1GB jsem se naloadoval,když už měli nekteří 15 bodu a všecha vozítka v prdeli.Teď jsem na mapě obvykle první a mám těch 15 bodů já![]()
Na dnesni hry je minimum tak 1GB RAM ale spis uz i 1,5GB
Pri dnesnich cenach neni takrka duvod proc nekoupit 2x1GB...
Z vlastni zkusenosti muzu doporucit pameti 2*1024MB A-DATA Vitesta Extreme Edition DDR500+ Zatim jsem je moc netaktoval ale kamos co si je koupil taky je pretocil v pohode na 552MHz A navic se daji sehnat za pomerne peknou cenu.
A ohledne vykonu: Hraju sem tam World of Warcraft a pri teto hre casto hrac prepina ALT+TABem do windows a zase zpatky do hry a 1,5GB bych rekl ze je takove minimum. S 2x512MB to bylo docela peklo.