Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Reálné zvýšení výkonu 1GB vs 2GB

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele Renus
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od [CZ]mike
    nForce 2 / 3 / 4 ??? To si mame vybrat? pokud to neni certifikovany dual channel kit cemu se divis?

    //zvedni napeti,sniz casovani(pokud je to mozne nenastavuj auto, ale primo hodnoty)
    MicroStar K8N Neo4-FI - nForce4 Ultra-,napětí jsem zvýšil,nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček Avatar uživatele Peca-on-line
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od [CZ]mike
    Tobe zere normalne windows pres 1GB?! Rozdil mezi 1x2gb jde poznat v aplikacich co swapovaly nebo treba pri praci s videem
    Wokna mi samo 1GB neberou, myslel sem např. situaci kdy hraju Far Cry a přepnu na plochu kvůli icq,webu a podobně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér Avatar uživatele Matajon
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od [CZ]mike
    Tobe zere normalne windows pres 1GB?! Rozdil mezi 1x2gb jde poznat v aplikacich co swapovaly nebo treba pri praci s videem
    Ted jde o to, jestli mluvime o Windows XP nebo Vista .... ono potom uz staci mit spustenych par aplikaci a jsme na 1GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    v jakém testu? Každý test používá jinou metodiku a testy jsou neporovnatelné!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od jika11
    v jakém testu? Každý test používá jinou metodiku a testy jsou neporovnatelné!
    Další taky, slepý a... proč vytahuješ DVA měsíce starý thread?
    BTW:
    Citace Původně odesláno od Renus
    Everest verze 2.20.405
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Honny
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    272

    když už je to vytažený - hraju BF2 s 1,5GB ram a skutečně mu nedělá problém to giga sežrat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér Avatar uživatele Renus
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od Honny
    když už je to vytažený - hraju BF2 s 1,5GB ram a skutečně mu nedělá problém to giga sežrat...

    Já kupoval ramky hlavně kvuli B2,s 1GB jsem se naloadoval,když už měli nekteří 15 bodu a všecha vozítka v prdeli.Teď jsem na mapě obvykle první a mám těch 15 bodů já
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Na dnesni hry je minimum tak 1GB RAM ale spis uz i 1,5GB
    Pri dnesnich cenach neni takrka duvod proc nekoupit 2x1GB...
    Z vlastni zkusenosti muzu doporucit pameti 2*1024MB A-DATA Vitesta Extreme Edition DDR500+ Zatim jsem je moc netaktoval ale kamos co si je koupil taky je pretocil v pohode na 552MHz A navic se daji sehnat za pomerne peknou cenu.

    A ohledne vykonu: Hraju sem tam World of Warcraft a pri teto hre casto hrac prepina ALT+TABem do windows a zase zpatky do hry a 1,5GB bych rekl ze je takove minimum. S 2x512MB to bylo docela peklo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Zvýšení výkonu pomocí SSD.
    Od MoldyFish v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-06-2014, 01:03
  2. Zvýšení výkonu notebooku
    Od souteh v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-06-2010, 11:23
  3. Zvýšení výkonu
    Od L4mka v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 23:22
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-06-2008, 11:57
  5. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 19:13