MSI gx620
ahoojte,tak jsem dostal notebook MSI gx620 a hned kdyz jsem naistaloval OS tak se mi zobrazila tabulka kde bylo ze muj notas ma 3gb ramky ale mnel by tam byt 4gb,je to sice prkotina ale stejne :)
Viděl bych to na chybu v tom ,že jsi si nainstaloval systém 32bit. Takže pokud chceš využít všechnu paměť tak si budeš muset nainstalvoat systém 64 bit.
[QUOTE=Lukys;186662]mnoo naistaloval jsem VIsta home premium ^^[/QUOTE]
ale 32, nebo 64bit ? :p
//pozde
ale 32, nebo 64bit ? :p
//pozde
32b systém naadresuje 4GB ram.Ale do paměti se počítá i paměť ostatních komponent (Vga,disky...).Proto se na PC zobrazí cca 3GB-3.5GB..
Programy a hry vyzužijí jen těch 3GB pamětí co ti to ukazuje.Zbývající 1GB je využit grafikou atd viz výše.
ahoojte xD ,vyskytl se mi problem s wifinou nejdrive jsme skousel lanove spojeni na internet to probehlo v pohode ale kdyz zapnu wifinu a dam pripojit na nas internet zadam spravne heslo tak to vzdy ukaze ze neni pripojene zadne bezdratove pripojeni
// problem vyresen :) muselo se zmenit jen heslo..
// problem vyresen :) muselo se zmenit jen heslo..
Ahoojte jsem tu zase, a tentokrat je to docela vazne:(kdyz je notebook v siti ma vetsi vykon to je jasne) kdyz spustim need for speed undercover na plne detaily tak vse bezi jen zacne vice hrat vetracek a cely den vse bezelo v poradku ale ted se to proste obcas nejak zamrazi prestane reagovat klavesnice i vypinaci tlac. a obraz furt bezi dvd-rom se otevira akorat s nim nejde nic delat takze musim vyndat a zandat baterku nevite co s tiM? je to tim pretizenim plnyma detailama? :)