Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Grafické karty: 5s jede obraz,potom černá obrazovka

  1. #1
    Neregistrovaný

    Jméno tazatele: Richard

    Znění dotazu:
    Dobrý den,
    Před měsícem jsem si koupil nový počítač poskládal a všechno jelo jak má.Dnes jsem si zakoupil kvůli hluku a samozřejmě lepšímu chlazení pasivní+aktivní chladič na GK protože grafiku opravdu vytěžuji.Všechno bylo ok až do té doby,kdy jsem počítač zapojil zpátky a zkusil spustit.Naběhla mi úvodní obrazovka bios a asi po 5s jen už černá obrazovka.Zkoušel jsem znovu připojit všchny kabely,grafiku pořádně zatlačit ale nic nepomáhá,po připojení na jiný počítač to dělá to samé.Kdyby se něco stalo s grafikou zobrazovalo by to vůbec něco?Nechápu proč tomu tak je.Budu rád za jakoukoliv radu

    HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
    ASUS ati radeon 8450
    Intel dual core 2,66 Ghz
    4GB ram
    Windows vista 64

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Grafika je 4850 ... co za chladic si na ni dal? Pridavne napajeni do grafiky mas zapojene? Jaky v te sestave mas zdroj ?



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Mas chlazene i napajeni a ram te grafiky?
    Kdyz neni zapojene pridavne napajeni, tak to grafika zobrazi na monitoru. (Aspon teda gigabytka)

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    (Aspon teda gigabytka)
    mne to zobrazila tiež (a mám Force3D) ale neukázala prvý screen, nič len to, že nieje zapojené prídavné napájanie.
    Speaker je ticho?

  5. #5
    Neregistrovaný

    zdroj:Fortron FSP500-60GLN (BLUESTORM II) 500W ATX
    MB:MSI P45 Neo-F - Intel P45, 775, DDR2, GLAN, SATA, ATX
    Napájení tam mám zapojené.Na obrazovce se zobrazí MSI bios něco něco...pak klasické načítání visty,najednou černá obrazovka blikne tam jen analog potom digital a přepne se do usporného režimu
    Ten chladič tam mám:Arctic-Cooling Accelero S1 rev. 2 (chladič GK ATI a Nvidia)+Turbo modul

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    nejde sa do systému dostať ani cez núdzoví režim? skúšal si aj inú grafiku?

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Jeste jednou se ptam: Mas chlazene i napajeni a ramky? Takovymi malymi pasivky.



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    To chladenie pamätí si nemyslím, že by bol vážny dvovod, na trhuje kopu 4850 čo ich nemajú chladené vôbec a šľapú.
    Skorej by som porozmýšľal či chladič dobre dosadá na GPU...

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    To chladenie pamätí si nemyslím, že by bol vážny dvovod, na trhuje kopu 4850 čo ich nemajú chladené vôbec a šľapú.
    Skorej by som porozmýšľal či chladič dobre dosadá na GPU...
    Nevim jestli je to pravda, ale accelero se pry nenasazuje zrovna jednoduse. (Z vlastni zkusenosti nevim, mam gfxchillu) Tak jestli to fakt nema zkriva a chladic neodstava z gpu?

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    accelero sa nasadzuje jednoducho, jediné čo ma napadlo je, že nemusí na jadro dobre doliehať tým že sú nerovmomerne zakrútené skrutky, a tým sa chcadič dotýka len "hrany" čipu, len či je táto teória aj prakticky možná.

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Skus hned pri prvej obrazovke zapauzovat a pockat ci to vypne, aby si zistil, ci to ma suvis so spustanim win, alebo prehrievanim.

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Píše, že mu to robí aj keď dá grafiku do iného počítača.



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    Píše, že mu to robí aj keď dá grafiku do iného počítača.
    aaaaaaaaah, sorry, to som nejak prehliadol

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Zkusil bych vrátit původní chladič, přehříváním to imho po 5s nebude, ale vyloučilo by se poškození karty (GPU).

    Co ten nouzovej režim?

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Zkusil bych vrátit původní chladič, přehříváním to imho po 5s nebude, ale vyloučilo by se poškození karty (GPU).
    JJ, tak rychlo sa nemoze prehriat. Napada mi, ci sa neposkodil chip pri sikmom nasadzovani chladica, alebo chladic sa po ciastocnom zohriati ohne a nieco skratuje.

Podobná témata

  1. Po výměne grafické karty nenajede obraz
    Od curtissek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-05-2011, 14:53
  2. Grafické karty: obraz nereaguje
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-06-2010, 15:47
  3. Černá obrazovka po nabootování XP - nenaběhne přihlašovací obrazovka
    Od xslide v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 12-08-2009, 21:17
  4. Grafické karty: Cerna obrazovka pri spousteni pc
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 15:47