Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: new ovladace ATi

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    72

    Potrebujem nove ovladace na HD 4870x2. Atiahol som si ich a ako ich nainstalujem ??? Musim najprv odinstalovat stare a potom tie nove, co som stiahol ??? Poradte PLS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Pokud chces mit jistotu tak muzes stare odinstalovat, restortovat a pote nainstalovat nove, ovsem v 99% funguje i bezne preinstalovani.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Pokud chces mit jistotu tak muzes stare odinstalovat, restortovat a pote nainstalovat nove, ovsem v 99% funguje i bezne preinstalovani.
    Ok, diki moc. A ako zistim ake ovladace presne mam ? Lebo nejsom si isty ci mam teraz 7.14. Chcem dat 8.11.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Otevri Catalyst Control Center a tam mas napsanu verzi ovladacu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    72

    jj, to viem. Bud som slepy, ale nic take ako verzia ovladacov tam napisane nie je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od TECon Zobrazit příspěvek
    jj, to viem. Bud som slepy, ale nic take ako verzia ovladacov tam napisane nie je.
    Ted ti nemuzu poslat screenshot, kde to presne je, tak bud to udela nekdo, kdo jede ted na atine, nebo kdyz si na to vzpomenu, tak udelam ten screenshot doma
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Ted ti nemuzu poslat screenshot, kde to presne je, tak bud to udela nekdo, kdo jede ted na atine, nebo kdyz si na to vzpomenu, tak udelam ten screenshot doma
    Uz to mam. Je to 8.52-080708a1-067561C-Asus. To znamena, ze mam 8.5 ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od TECon Zobrazit příspěvek
    Uz to mam. Je to 8.52-080708a1-067561C-Asus. To znamena, ze mam 8.5 ???
    Ne, 8.8
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Ne, 8.8
    Pytal som sa to preto, lebo mi nejde Far Cry 2 a Stalker Cler Sky pustit pod dx10. A nwm ci to je ovladacmi. Hned po tom ako som pustil FC2, ostala len cierna obrazovka, tak som kukol windows logs a tam bolo napisane:

    Faulting application FarCry2.exe, version 0.1.0.1, time stamp 0x48e2993f, faulting module atidxx32.dll, version 7.15.10.134, time stamp 0x48741bb2, exception code 0xc0000005, fault offset 0x001222e1, process id 0x664, application start time 0x01c9513f73082df5.

    Neviete ci to ja naozaj ovladacmi, lebo na HD 4870 x2 je dx10 a nechapem preco to nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od TECon Zobrazit příspěvek
    Pytal som sa to preto, lebo mi nejde Far Cry 2 a Stalker Cler Sky pustit pod dx10.
    Možná blbá otázka, ale co už.... Máš Visty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Možná blbá otázka, ale co už.... Máš Visty?
    jj, Vistu Home Premium 32-bit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od TECon Zobrazit příspěvek
    Pytal som sa to preto, lebo mi nejde Far Cry 2 a Stalker Cler Sky pustit pod dx10. A nwm ci to je ovladacmi. Hned po tom ako som pustil FC2, ostala len cierna obrazovka, tak som kukol windows logs a tam bolo napisane:

    Faulting application FarCry2.exe, version 0.1.0.1, time stamp 0x48e2993f, faulting module atidxx32.dll, version 7.15.10.134, time stamp 0x48741bb2, exception code 0xc0000005, fault offset 0x001222e1, process id 0x664, application start time 0x01c9513f73082df5.

    Neviete ci to ja naozaj ovladacmi, lebo na HD 4870 x2 je dx10 a nechapem preco to nejde.
    Skus pouzit na hry aktualne patche, niekedy opravuju problemy s GK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    72

    Ako odinstalujem teda tie stare ovladace ??? Neviem kde sa to odinstaluvava. Uz som to robil, pred rokom a odvtedy som to zabudol. Mozte poradit PLS ? (Mam ATi).
    Naposledy upraveno uživatelem TECon: 29-11-2008 v 12:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od TECon Zobrazit příspěvek
    Ako odinstalujem teda tie stare ovladace ??? Neviem kde sa to odinstaluvava. Uz som to robil, pred rokom a odvtedy som to zabudol. Mozte poradit PLS ? (Mam ATi).
    Stejne jako bys chtel odinstalovat jakykoliv jiny program, tedy v ovladacich panelech -> pridat nebo odebrat programy / programy a vlastnosti (nebo jak to maj cesky visty)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Stejne jako bys chtel odinstalovat jakykoliv jiny program, tedy v ovladacich panelech -> pridat nebo odebrat programy / programy a vlastnosti (nebo jak to maj cesky visty)
    jj, to viem, ale nic take tam nie je. Cekuj:

    Naposledy upraveno uživatelem TECon: 29-11-2008 v 13:43
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rozhraní USB, BT...: USB DVB-T ovladace
    Od )aguar v sekci Periferie
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-07-2011, 14:42
  2. Ovladace HELP
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-10-2010, 07:44
  3. Windows 7: Ovladace Xp na 7 ??
    Od |Mio| v sekci OS Windows
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-09-2009, 00:47
  4. Ovladace
    Od Parecek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-05-2009, 20:43
  5. Radeony: Ovladace 9.1 pro AGP
    Od TomasOxx v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-01-2009, 23:26